OPPLEV OFF-ROAD

OFF-ROAD-YTELSE FOR 2024 OG SENERE

En kraftfull arv for krevende kunder: fra den bransjeledende 200 hk Maverick, til den arbeidsglade Traxter og den oppgraderte Outlander ATV – du er det eneste som mangler i Can-Am-historien.

DET VIKTIGSTE ER TUREN

DET ER MYE MER ENN BARE MASKINER I VERDENSKLASSE

Enten det er våre mange seire i Dakar-rallyene eller våre allsidige Rotax-motorer som varierer fra Heavy duty til høye ytelser; innovasjonen og fremgangen hos Can-Ams firehjulinger lar seg ikke stanse av noe. Været? Årstiden? Vanskelig terreng? En vanskelig jobb som skal utføres? Hvis du kan drømme om det, har vi nok allerede gjort det. Nå er det din tur.

YTELSER

MAVERICK & RENEGADE

Klar for en verden uten begrensninger? Ikke noe kan sammenlignes med brølet fra en racinginspirert Can-Am ATV som håndterer de mest krevende hindringene med full kontroll.

ARBEID

TRAXTER & OUTLANDER

Vi vet at det ikke er er et alternativ å gi seg. Våre arbeidsklare modeller kombinerer egenskapene til en ekte arbeidsmaskin med våre racingvinnende firehjulinger og er klare for kjøreturer som varer så lenge du ønsker.

OPPLEVELSER

Outlander & Maverick Trail

Vi er skapt for opplevelser på denne fantastiske planeten vår – i likhet med Can-Am. Inspirerende ytelser, trygge manøvreringsegenskaper, fantastisk pålitelighet og høy komfort – med en ATV eller UTV fra Can-Am er hele verden innenfor din komfortsone.

RØTTENE VÅRE STIKKER DYPT

DET ER HER CAN-AM KOMMER FRA

Ved slutten av det forrige århundret tok den kanadiske oppfinneren Joseph-Armand Bombardier i bruk sine mekaniske ferdigheter og innovative natur for å skape 1937 B7-snøscooteren, patentert som verdens første kjøretøy med belter for kjøring på snø.

Innen 2003 ble BRP Can-Am et selvstendig selskap med en visjon om å skape den off-road-opplevelsen du higer etter. Forbedringer i konstruksjon, anerkjente rekorder med suksess i racing og ytelsene fra våre velkjente Rotax-motorer betyr at det finnes en Can-Am firehjuling som som passer deg og ditt liv.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

SE HVA CAN-AM ER LAGET AV

Vær den første som får vite om de siste nyhetene om våre ATV-er og UTV-er.