HESTEKREFTER x HJERNEKRAFT

Ledende teknologi som forbedrer hver kjøretur.

VI NØYER OSS IKKE MED DET NEST BESTE

Fra den unike ABS-teknologien og LinQ Quicks Attach-systemet, til våre fantastiske 195-hestekrefters Rotax RR-motorer og nye Smart-Shox™-fjæring, se hvordan våre teknologier vil gjøre din off-road-kjøretur enda bedre.

10,25 TOMMERS BERØRINGSSKJERM

BRP GO! APP

240 hk Rotax-motor

Høyytelses 7-trinns dobbelclutch-girkasse

Kraftig oppheng med høy spindel

SMART-SHOX

NY SEMIAKTIV FJÆRING

Maverick trekker foran med den beste fjæringen noensinne på en Can-Am. Semi-aktiv Smart-Shox-fjæring responderer raskt i alle terreng. Det er derfor vi leder an.

SMART-LOK

EN REVOLUSJON I OFF-ROAD-EGENSKAPER.

Låsbar differensial foran fungerer i fart med elektronisk styrte, automatiske moduser. Eller trykk på knappen for å bruke en smart kalibrert innstilling som passer din off-road-kjørestil. Smart Mode har flere innsatsfaktorer og vil låse seg med rett belastning på rett tidspunkt.

BTCS

BEST MULIGE STYRING

Et bremse- og trekkraftkontrollsystem som er unikt for bransjen muliggjør fantastisk styring og stabilitet til og med under de mest utfordrende kjøreforholdene off-road!

VISCO-4LOK

CAN-AM GJØR IKKE NOE HALVVEIS

Visco-4Lok† kobler automatisk og progressivt inn forhjulene for autentisk 4x4-trekkraft. Slå den på og føl grepet når du kjører off-road.

ABS

TEKNOLOGIER SOM GIR FULL KONTROLL

Can-Am er stolte over å ha levert verdens første ATV-er utstyrt med ABS (blokkeringsfritt bremsesystem), utviklet spesifikt for off-road-sjåfører. Ettersom bremsing ikke bare dreier seg om å saktne farten eller stanse, får du også bedre kontroll under kurvekjøring for en mer responsiv kjøring.

SE UTVALGET

SE UTVALGET AV CAN-AM OFF-ROAD