Et grep du ikke har sett maken til

Smart-Lok-teknologi

Smart-Lok er det mest avanserte off-road-differensialet du kan ha for hånden. Frontdifferensialet er fullstendig låsbart i aksjon med elektronisk kontrollerte automatiske moduser som alltid sikrer maksimal trekkraft under alle forhold.

Et lett tilgjengelig grep

Takle spennende løp

Vår TRAIL ACTIV-modus er designet for aggressiv kjøring og gir overlegent presis kurvekjøring. I ulendt terreng, krappe svinger og på løse overflater, øker TRAIL ACTIV-modusen 4WD-systemets hastighet, effektivitet og forutsigbarhet.

Når høyt turtall og/eller en økning i kjøretøyets hastighet påvises, vil Smart-Lok gradvis låse frontdelen til gasspedalen slippes opp eller kjøretøyets hastighet reduseres. Den progressive låsingen sikrer en jevnere styringsopplevelse og forutsigbar respons.

Overvåking av viktig input: Motorturtall og kjøretøyets hastighet

* Smart-Lok ble utviklet i samarbeid med TEAM Industries, som er markedsledende innen drivlinjeindustrien

Vis veien

Kjør gjennom dyp gjørme

Smart-Lok tilpasser seg konstant forholdene ved å overvåke nøyaktig hva kjøretøyet gjør gjennom flere parametere. Hvis du trykker på MUD-knappen derimot, aktiveres spesielle kalibreringer for vått, myrlendt og gjørmete terreng. MUD-modusen låser den fremre delen fullstendig når høyt motorturtall og/eller spinning påvises.

Med valget mellom modusene for firehjulsdrift (2x4, låst 4x4, MUD, og TRAIL) og 8 på de kraftige Defender X mr-modellene, kan du takle dypere hindringer enn noensinne.

Overvåking av viktig input: motorturtall og hjulhastighet

Kjør over det

Kjør i steinete terreng

Et knappetrykk er alt som skal til for å stille inn en Can-Am for steinklatring. Med gassen, rattet, og 4WD-systemet innstilt for å maksimere responsen over ulendt, steinete terreng, har den allerede vist hva den er god for med en King of the Hammers-seier.

Trykk på ROCK-knappen, så aktiveres spesielle kalibreringer for å bidra til å hale en Can-Am over hindringer med høyre fordekk som leder. Når høyt motorturtall påvises ved lav kjørehastighet, vil Smart-Lok gradvis låse frontdelen, og forbli aktivert til gassen slippes opp for å unngå spinning og sikre optimal trekkraft. Den gradvise låsingen gjør det også enklere å styre under manøvrering av kjøretøyet.

Overvåking av viktig input: Motorturtall og gassposisjon

Reagerer med presisjon

La dem henge etter

Når alt dreier seg om øyeblikkelig tilpasning til sporet som ligger foran deg, bruker TRAIL-modusen sensorer i fronthjulene for å sammenligne avvik og identifisere hvilket hjul som spinner. Den vil synkronisere begge hjulene etter behov.

Den er designet for en rekke ulike forhold, og yter forutsigbar kurvekjøring og trekkraft ved gradvis å låse frontenden og opprettholde nødvendig aksellås etterhvert som forholdene og input fra føreren forandrer seg. Smart-Lok låser seg gradvis, noe som sikrer lavere, jevnere styrekraft ved høyere hastigheter og gjør at TRAIL-modusen er svært stabil.

Overvåking av viktig input: Hjulhastighet og styringsvinkel

TILGJENGELIGE PAKKER

 • Maverick
  2024

  Maverick

  Fra kr 433 900

  Fra kr 433 900

  Hvor kjøring virkelig kan ta deg. Utforsk, kjør og brøl offroad i vårt spesialbygde kjøretøy med høy ytelse for hva som helst. Den tok oss til seierspallen i Dakar, 4 år på rad. Nå er det din tur til å ta ledelsen.

 • Maverick Sport
  2024

  Maverick Sport

  Fra kr 271 900

  Fra kr 271 900

  Den skarpeste måten å komme seg fra A til B på, uansett terreng, uansett vær, fullastet eller ikke. Et Can-Am-kjøretøy som har alt du trenger for å dominere dine neste eventyr.