FÅ LÅNETILBUD

FINANSIER DITT CAN-AM TERRENGKJØRETØY

Vår finansieringspartner tilbyr alternativer designet for å gjøre det rimelig og praktisk å eie et nytt Can-Am kjøretøy. Bruk informasjonen nedenfor for å se hvordan du kan få kjøretøyet du drømmer om.

Våre forhandlere formidler finansiering levert av Santander Consumer Bank, som er Norges største tilbyder av bil- og fritidsfinansiering. Santander tilbyr produkter tilpasset dine behov og et forutsigbart kundeforhold.

Et lån handler alltid om en vurdering av behov og livssituasjon.

Santander Consumer Bank tilbyr flere gode alternativer tilpasset ditt behov – sammen finner vi den beste løsningen for deg. Renten du får på et vanlig billån avhenger av hvor mye egenkapital du selv har, og en kredittvurdering.

VÅR FINANSIERINGSPARTNER

Santander Consumer Bank tilbyr en rekke alternativer som kan skreddersys for å passe måten du ønsker å betale. Forhandleren din er her for å hjelpe deg med å ta det riktige valget for finans og vil gjerne diskutere alternativene med deg. Når den avgjørelsen er tatt, kan forhandleren din søke om finansiering på dine vegne, og vi er vanligvis i stand til å ta en rask avgjørelse.