2022

Renegade

Starter fra kr 185 913

Startprisen er inkludert MVA og leveringsomkostninger.

Se gjeldende kampanjer.

Renegade hevder seg helt i yttergrensene. Den kraftigste familien av sport-ATV-er overhodet tilgjengelig, med racingegenskaper og beskyttelse for å lede flokken gjennom det mest utfordrende terreng.

*Renegade X xc 1000 T pakken vist

BEDRE MED X

Takle alle løyper, manøvrere i gjørmehull og overvinne alle utfordringer. Den kraftige Renegade gjør alt dette, og dens V-Twin-motor gir deg den perfekte lyden til å gjøre det.

RASK, FABRIKK

Renegade ble bygget for å styre klassen, med standard frontstøtfanger, tilgjengelige beskyttelsesplater og nye valg av hjul og dekk.

SE NÆRMERE PÅ RENEGADE PAKKER OG SPESIFIKASJONER

PURE PARADISE

DET BURDE IKKE VÆRE SÅ GØY Å BLI SKITTEN - MEN DET ER DET. OPPGRADERTE DEKK, SNORKLET MOTOR, OPPGRADERT BUKPLATE OG FOX DEMPERE.

TILPASS OPPLEVELSEN

Lag en Can-Am, like dyktig som deg selv, med ekte tilbehør.

SE ET SHOWROM

Legg inn din egen kontaktinformasjon for å finne den nærmeste forhandleren og servicesenter for Can-Am Off-Road.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

 • OUTLANDER
  2022

  OUTLANDER

  Fra kr 144 413

  Fra kr 144 413

  Outlander-utvalget er like allsidig som deg. Enhver Outlander har egenskapene til å ta deg lengre enn noensinne, men hver modell og pakke er spesialisert for å tilby enda bedre egenskaper: for sleping, gjørmekjøring, jakt, løypekjøring - og alt man kan tenke seg.

 • OUTLANDER 450/570
  2022

  OUTLANDER 450/570

  Fra kr 86 900

  Fra kr 86 900

  Bemerkelsesverdig komfort og kapasitet for alle førere. Den perfekte blandingen av effektivitet, ytelser og pris. Outlander 450-570 ATV er alt du noensinne vil ha behov for...og litt mer.