2020
Renegade

Starter fra kr 156 900

Startprisen er inkludert MVA, registreringsavgift og leveringsomkostninger.

Se gjeldende kampanjer.

Renegade hevder seg helt i yttergrensene. Den kraftigste familien av sport-ATV-er overhodet tilgjengelig, med racingegenskaper og beskyttelse for å lede flokken gjennom det mest utfordrende terreng.

*Renegade X xc 1000 T pakken vist

BEDRE MED X

Takle alle løyper, manøvrere i gjørmehull og overvinne alle utfordringer. Den kraftige Renegade gjør alt dette, og dens V-Twin-motor gir deg den perfekte lyden til å gjøre det.

PURE PARADISE

Det burde ikke være så gøy å bli skitten - men det er det. Oppgraderte dekk, snorklet motor, oppgradert bukplate og FOX dempere.

SKREDDERSY OPPLEVELSEN DIN

Bygg en Can-Am som er like unik som deg, med genuint tilbehør.

RASK, FABRIKK

Renegade ble bygget for å styre klassen, med standard frontstøtfanger, tilgjengelige beskyttelsesplater og nye valg av hjul og dekk.

SE NÆRMERE PÅ RENEGADE PAKKER OG SPESIFIKASJONER

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

 • OUTLANDER
  2020

  OUTLANDER

  Fra kr kr 122 900

  Fra kr kr 122 900

  Outlander-utvalget er like allsidig som deg. Enhver Outlander har egenskapene til å ta deg lengre enn noensinne, men hver modell og pakke er spesialisert for å tilby enda bedre egenskaper: for sleping, gjørmekjøring, jakt, løypekjøring - og alt man kan tenke seg.

 • OUTLANDER 450/570
  2020

  OUTLANDER 450/570

  Fra kr kr 75 900

  Fra kr kr 75 900

  Bemerkelsesverdig komfort og kapasitet for alle førere. Den perfekte blandingen av effektivitet, ytelser og pris. Outlander 450-570 ATV er alt du noensinne vil ha behov for...og litt mer.