2022

Renegade

Starter fra kr 190 900

Startprisen er inkludert MVA og leveringsomkostninger.

Se gjeldende kampanjer.

Renegade hevder seg helt i yttergrensene. Den kraftigste familien av sport-ATV-er overhodet tilgjengelig, med racingegenskaper og beskyttelse for å lede flokken gjennom det mest utfordrende terreng.

*Renegade X xc 1000 T pakken vist

BEDRE MED X

TAKLE ALLE LØYPER, MANØVRERE I GJØRMEHULL OG OVERVINNE ALLE UTFORDRINGER. DEN KRAFTIGE CAN-AM RENEGADE GJØR ALT DETTE, OG DENS V-TWIN-MOTOR GIR DEG DEN PERFEKTE LYDEN TIL Å GJØRE DET.

RASK, FABRIKK

CAN-AM RENEGADE BLE BYGGET FOR Å STYRE KLASSEN, MED STANDARD FRONTSTØTFANGER, TILGJENGELIGE BESKYTTELSESPLATER OG NYE VALG AV HJUL OG DEKK.

SE NÆRMERE PÅ PAKKER OG SPESIFIKASJONER FOR RENEGADE

PURE PARADISE

DET BURDE IKKE VÆRE SÅ GØY Å BLI SKITTEN – MEN DET ER DET. CAN-AM RENEGADE HAR OPPGRADERTE DEKK, SNORKLET MOTOR, OPPGRADERT BUKPLATE OG FOX DEMPERE.

TILPASS OPPLEVELSEN

Lag en Can-Am, like dyktig som deg selv, med ekte tilbehør.

SE ET SHOWROM

LEGG INN DIN EGEN KONTAKTINFORMASJON FOR Å FINNE DEN NÆRMESTE FORHANDLEREN OG SERVICESENTER FOR CAN-AM OFF-ROAD.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

 • OUTLANDER
  2022

  OUTLANDER

  Fra kr 149 400

  Fra kr 149 400

  Outlander-utvalget er like allsidig som deg. Enhver Outlander har egenskapene til å ta deg lengre enn noensinne, men hver modell og pakke er spesialisert for å tilby enda bedre egenskaper: for sleping, gjørmekjøring, jakt, løypekjøring - og alt man kan tenke seg.

 • OUTLANDER 450/570
  2022

  OUTLANDER 450/570

  Fra kr 89 400

  Fra kr 89 400

  Bemerkelsesverdig komfort og kapasitet for alle førere. Den perfekte blandingen av effektivitet, ytelser og pris. Outlander 450-570 ATV er alt du noensinne vil ha behov for...og litt mer.