2023

Renegade EFI

Can-Am Renegade EFI er bygget for morgendagens kjørere. Fyr opp lidenskapen deres og skap minner fra offroadingen med hele familien.

* Renegade EFI X XC 110 pakken vist

SE NÆRMERE PÅ PAKKER OG SPESIFIKASJONER FOR RENEGADE EFI

SE ET SHOWROM

Legg inn din egen kontaktinformasjon for å finne den nærmeste forhandleren og servicesenter for Can-Am Off-Road.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

 • RENEGADE
  2023

  RENEGADE

  Renegade tar fatt der andre møter grensene. Den kraftigste familien av sports-ATV-er som er tilgjengelig i verden, kombinerer løpsprøvet ytelse og beskyttelse for å lede flokken gjennom seriøst utfordrende terreng.

 • Outlander PRO
  2023

  Outlander PRO

  Med en Outlander PRO, blir jobben aldri for mye. Funksjoner som arbeidskalibrerte Rotax-motorer og en nyttelastkalibrert fjæring betyr at den er bygget for holde det gående.

 • OUTLANDER
  2023

  OUTLANDER

  Alt du trenger for å regjere utendørs. Outlander setter kraft og stabilitet på lik linje, for å gi deg trygg håndtering, flest hestekrefter og den beste slepekapasiteten i sin kategori. Laget for å fungere i all slags terreng eller sesonger, og kan tilpasses til nesten alle jobber eller terrengbruk.

 • OUTLANDER 450/570
  2023

  OUTLANDER 450/570

  Bemerkelsesverdig komfort og kapasitet for alle kjørere. Som den perfekte blandingen av effektivitet, ytelse og pris, er Outlander 450 eller 570 all den ATV du trenger ... og litt til.