2024

Renegade EFI

Starter fra kr 53 900

Startprisen er inkludert MVA og leveringsomkostninger.

Katso voimassaolevat tarjoukset

Can-Am Renegade EFI er bygget for morgendagens kjørere. Fyr opp lidenskapen deres og skap minner fra offroadingen med hele familien.

* Renegade EFI X XC 110 pakken vist

En elektrisk start på kjøringen!

Can-Ams mesterverk av drivstoffgenialitet

Elektronisk drivstoffinnsprøyting (EFI) sørger for presis drivstoffmåling for bedre effektivitet på Can-Am Renegade EFI. Med gassbegrenser, bredt chassis og en elektrisk startknapp, holder denne modellen de første eventyrene morsomme og trygge.

Når Can-Am ATV rimer med sikkerhet

Unge førere kan ha det gøy på en trygg måte

Can-Am Renegade EFI er et mesterverk av kjøresikkerhet. Kjøretøyets ergonomi skaper mer komfort for yngre kjørere, og omfatter beskyttende håndvern og gassbegrenser for full hastighetskontroll. Den er også uten girskifting, for enkel bruk! Alle nye kjørere trenger å fokusere på kjøringen.

De viktigste egenskapene

Gi dem kraft

Bygget for neste generasjons kjørere

Offroading er en familiesak

Can-Am Renegade EFI får de yngste medlemmene av familien din i gang med Off-Road Livin’. Gjenopplev dine yngre dager og hjelp dem å ta sine første turer for å følge i dine spor.

SE NÆRMERE PÅ PAKKER OG SPESIFIKASJONER FOR RENEGADE EFI

Verktøy for å velge riktig maskin

SE ET SHOWROM

Legg inn din egen kontaktinformasjon for å finne den nærmeste forhandleren og servicesenter for Can-Am Off-Road.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

 • RENEGADE EFI
  2023

  RENEGADE EFI

  Can-Am Renegade EFI er bygget for morgendagens kjørere. Fyr opp lidenskapen deres og skap minner fra offroadingen med hele familien.

 • RENEGADE
  2024

  RENEGADE

  Fra kr 214 900

  Fra kr 214 900

  Renegade tar fatt der andre møter grensene. Den kraftigste familien av sports-ATV-er som er tilgjengelig i verden, kombinerer løpsprøvet ytelse og beskyttelse for å lede flokken gjennom seriøst utfordrende terreng.

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Fra kr 179 900

  Fra kr 179 900

  Alt du trenger for å regjere utendørs. Outlander setter kraft og stabilitet på lik linje, for å gi deg trygg håndtering, flest hestekrefter og den beste slepekapasiteten i sin kategori. Laget for å fungere i all slags terreng eller sesonger, og kan tilpasses til nesten alle jobber eller terrengbruk.