2023

Maverick

Starter fra kr 403 900

Startprisen er inkludert MVA og leveringsomkostninger.

Se gjeldende kampanjer.

Hvor kjøring virkelig kan ta deg. Utforsk, kjør og brøl offroad i vårt spesialbygde kjøretøy med høy ytelse for hva som helst. Den tok oss til seierspallen i Dakar, 4 år på rad. Nå er det din tur til å ta ledelsen.

*Maverick X rs Turbo RR with Smart-Shox pakken vist

Temmer det villeste terreng

Og får frem gliset i ansiktet ditt

Maverick mot alt og alle

Her er mesteren av steiner, skitt og sanddyner. Maverick kan takle ethvert eventyr du kan drømme om. Pakk den full og sett av sted for å nå de fjerneste leirstedene, eller vinne det tøffeste løpet.

Ta steget opp

Kjøretøytilbehør

Tilpass din Maverick raskt til din kjørestil og terreng. Velg fra en rekke tilbehør, som LED-lys eller en vinsj, for å kjøre som en proff på alle slags eventyr.

Pakke for handling

LinQ lagringssystem

LinQ lar deg ta med mer mat, drikke og utstyr for det handlingsfylte eventyret foran deg. Velg blant et bredt utvalg av bokser, kjølere, vesker og stativer. Enkelt på, lett av, pakk opp og kjør i vei.

La musikken spille

Audiotilbehør

Pump opp jammen med førsteklasses lydtilbehør som får din Can-Am til å rope det ut. De er enkle å installere, pluss at de er kraftige og holdbare. Hvor er festen? Der du er.

SE NÆRMERE PÅ MAVERICK PAKKER OG SPESIFIKASJONER

SE ET SHOWROM

Legg inn din egen kontaktinformasjon for å finne den nærmeste forhandleren og servicesenter for Can-Am Off-Road.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

 • Maverick Trail
  2023

  Maverick Trail

  Fra kr 171 900

  Fra kr 171 900

  Vær komfortabel når du kjører det siste stykket. Vår smaleste side-by-side der hver tomme er en ekte Can-Am. Bygget for å prestere både på lange turer og nye stier med pålitelig, spennende kapasitet.

 • Maverick Sport
  2023

  Maverick Sport

  Fra kr 251 900

  Fra kr 251 900

  Den skarpeste måten å komme seg fra A til B på, uansett terreng, uansett vær, fullastet eller ikke. Et Can-Am-kjøretøy som har alt du trenger for å dominere dine neste eventyr.