2022

Maverick

Starter fra kr 375 900

Startprisen er inkludert MVA og leveringsomkostninger.

Se gjeldende kampanjer.

Hvor kjøring virkelig kan bringe deg. Opplev terrenget i et spesiallaget kjøretøy som presterer av godt under alle forhold.

*Maverick X rs Turbo RR with Smart-Shox pakken vist

200 HP TURBO RR

MER AV DET DU VIL HA

VELG EN REBELL – MED GOD GRUNN

Med så raske turboladede kjøretøy ser gjenstander i speilet ut som de er lengre unna enn de er. Fra 7,4 pund per hk til avansert luftstrømdynamikk – Maverick endrer forutsetningene i sand, gjørme og fjell. Maverick-serien er tøffere, raskere og mer fleksibel enn noensinne. Kjør på kanten – og tilbake.

SMART-SHOX

CAN-AM I SAMARBEID MED FOX OG SELVJUSTERBAR FJÆRING

FORVENT DET UFORVENTEDE

Maverick leder an med den beste fjæringen noensinne på en Can-Am SSV. Semi-aktiv Smart-Shox-fjæring reagerer på kompresjon OG returdemping med fart uten sidestykke i alle terreng. Det er derfor vi leder an.

TVING DEG FREM

MAVERICK ER RACING FOR ALLE. OPPTIL 195 HK.

SUPERTØFF

Det som er lært i praksis er med videre i alt vi lager. Enhver seier – Dakar Rally, King of the Hammers og utallige andre mesterskap – starter med en flott Maverick.

NYE 32" HJUL

STORT HJUL. STORT GREP. STOR MORO.

Velg kvalitet og et tøft utseende med våre nye 32-tommers hjul. Kjør utenfor allfarvei i en forsterket ramme som gir en tur som ingen andre. Maverick vil ta deg helt til toppen, og aldri skuffe deg.

FÅ DET GJORT

BEVISELIG DRIFTSSIKKER OG SVÆRT ROBUST

Verden er tøff – men vi håndterer det. Hver dag ser vi hvor tøff og kapabel Maverick er, med nye rekorder og seiere, og milevis med kjøring i terrenget.

EN RASK SERIE

GÅ FORAN SOM ET EKSEMPEL

Alle kan kjøre off-road én gang. Men igjen og igjen, hver eneste helg, skriver Maverick SSV neste kapittel med off-road-eventyr for de som tør å gå sine egne veier. Er du med?

SE NÆRMERE PÅ MAVERICK PAKKER OG SPESIFIKASJONER

VIS HVEM DU ER

Et drivverk – flere bruk. Få hundrevis av oppgraderinger.

TILPASS OPPLEVELSEN

Lag en Can-Am, like dyktig som deg selv, med ekte tilbehør.

SE ET SHOWROM

LEGG INN DIN EGEN KONTAKTINFORMASJON FOR Å FINNE DEN NÆRMESTE FORHANDLEREN OG SERVICESENTER FOR CAN-AM OFF-ROAD.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

 • Maverick Trail
  2022

  Maverick Trail

  Fra kr 162 900

  Fra kr 162 900

  Vær komfortabel og kjør de siste kilometerne. Vår smaleste SSV med 132 cm bredde - med Can-Am i hver eneste cm. Bygd for å yte på lange turer og nye veier, med pålitelige og spennende egenskaper.

 • Maverick Sport
  2022

  Maverick Sport

  Fra kr 249 900

  Fra kr 249 900

  Den smarte veien fra A til B, i all slags terreng, all slags vær, fullastet eller ikke. En Can-Am bygd for ditt neste eventyr.