2021

Traxter

Starter fra kr 145 900

Startprisen er inkludert MVA og leveringsomkostninger.

Se gjeldende kampanjer.

Bygd ekstra sterk for å takle ekstra store utfordringer. Traxter er den mest kapable Can-Am noensinne: På anleggsplassen, fullt utrustet for jaktturer, i jord- og skogbruk og overalt du trenger å få ting gjort på en bra måte.

*Traxter HD5 T pakken vist

UTSTYRT MED ABS

NYE TRAXTER PRO T ER FØRSTE TRAXTER MED ABS

BRANSJELEDENDE LASTEPLAN PÅ 180 X 137 CM

Verktøyet du trenger er bygd inn: Traxter PRO har avtakbare sidepaneler og dobbelt så mye lastekapasitet som som standard Traxter. Den jobber raskere, smartere og hardere enn du kan forestille deg. Bransjeledende laste- og lagringskapasitet.

FÅ ARBEIDET GJORT

Den perfekte plattformen er her – en makker i tykt og tynt.

Det er bare andre som gir opp

Fremdriftsplan? Gjøremålsliste? Kontortid? Traxter fikser alt. Enkelt og greit. Du bestemmer selv. Få god hjelp av en SSV. For alle forhold og alle førere. Hver Traxter er laget for å få jobben gjort.

OPPGAVEMESTER

VI TAR IKKE LETT PÅ GJØR-DET-SELV-HOLDNINGEN: ET STORT LASTEPLAN, GOD OPPBEVARINGSPLASS OG LINQ-SYSTEMET - JADA, DEN ER KLAR FOR DET MESTE.

STREKKER PÅ BENA

Ekstra hjulavstand gir ekstra komfort, stabilitet, nyttelast og kapasitet til å utføre enhver oppgave uten å stresse for ikke å ha nok plass.

SE NÆRMERE PÅ TRAXTER PAKKER OG SPESIFIKASJONER

VÅRT NAVN

Like dyktig som deg i terrenget, og skikkelig tilbehør.

TILPASS OPPLEVELSEN

Hver Traxter kan gjøre utallige ting. Velg fra Can-Am deler og tilbehør som bestilt for kjøretøyet til jobb, terreng og forhold du møter.

SE ET SHOWROM

Legg inn din egen kontaktinformasjon for å finne den nærmeste forhandleren og servicesenter for Can-Am Off-Road.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

 • OUTLANDER
  2021

  OUTLANDER

  Fra kr 134 900

  Fra kr 134 900

  Outlander-utvalget er like allsidig som deg. Enhver Outlander har egenskapene til å ta deg lengre enn noensinne, men hver modell og pakke er spesialisert for å tilby enda bedre egenskaper: for sleping, gjørmekjøring, jakt, løypekjøring - og alt man kan tenke seg.

 • OUTLANDER 450/570
  2021

  OUTLANDER 450/570

  Fra kr 83 900

  Fra kr 83 900

  Bemerkelsesverdig komfort og kapasitet for alle førere. Den perfekte blandingen av effektivitet, ytelser og pris. Outlander 450-570 ATV er alt du noensinne vil ha behov for...og litt mer.