2022

Traxter

Starter fra kr 161 900

Startprisen er inkludert MVA og leveringsomkostninger.

Se gjeldende kampanjer.

Bygd ekstra sterk for å takle ekstra store utfordringer. Traxter er den mest kapable Can-Am noensinne: På anleggsplassen, fullt utrustet for jaktturer, i jord- og skogbruk og overalt du trenger å få ting gjort på en bra måte.

*Traxter XU HD7 T pakken vist

FÅ ARBEIDET GJORT

Den perfekte plattformen er her – en makker i tykt og tynt.

Det er bare andre som gir opp

Fremdriftsplan? Gjøremålsliste? Kontortid? Can-Am Traxter fikser alt. Enkelt og greit. Du bestemmer selv. Få god hjelp av en UTV. For alle forhold og alle førere. Hver Traxter er laget for å få jobben gjort.

FORNYET TASK MASTER

LAGET FOR ROBUSTE OPPGAVER

BRANSJELEDENDE LASTEPLAN PÅ 180 X 137 CM

Verktøyet du trenger er bygd inn: Can-AmTraxter PRO har avtakbare sidepaneler og dobbelt så mye lastekapasitet som som standard Traxter. Den jobber raskere, smartere og hardere enn du kan forestille deg. Bransjeledende laste- og lagringskapasitet.

OVER-ACHIEVERS

EFFEKT SOM VARER OG YTELSE SOM BEVEGER SEG

UTMERKET BLE NETTOPP BEDRE

Vi bygget Can-Am Traxter for å være holdbar, pålitelig og kraftig. Nå kan du velge mellom 3 kraftige motorer (HD7, HD9 og HD10) og et bredt utvalg ABS-modeller. Jobb bedre, kjør bedre.

SE NÆRMERE PÅ PAKKER OG SPESIFIKASJONER FOR TRAXTER

VÅRT NAVN

UTV SOM ER LIKE DYKTIG SOM DEG I TERRENGET, MED SKIKKELIG TILBEHØR.

TILPASS OPPLEVELSEN

Hver Can-Am Traxter kan gjøre utallige ting. Velg blant Can-Am deler og tilbehør som bestilt for nyttekjøretøyet til jobb, terreng og de forholdene du møter.

SE ET SHOWROM

LEGG INN DIN EGEN KONTAKTINFORMASJON FOR Å FINNE DEN NÆRMESTE FORHANDLEREN OG SERVICESENTER FOR CAN-AM OFF-ROAD.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

 • OUTLANDER
  2022

  OUTLANDER

  Fra kr 149 400

  Fra kr 149 400

  Outlander-utvalget er like allsidig som deg. Enhver Outlander har egenskapene til å ta deg lengre enn noensinne, men hver modell og pakke er spesialisert for å tilby enda bedre egenskaper: for sleping, gjørmekjøring, jakt, løypekjøring - og alt man kan tenke seg.

 • OUTLANDER 450/570
  2022

  OUTLANDER 450/570

  Fra kr 89 400

  Fra kr 89 400

  Bemerkelsesverdig komfort og kapasitet for alle førere. Den perfekte blandingen av effektivitet, ytelser og pris. Outlander 450-570 ATV er alt du noensinne vil ha behov for...og litt mer.