2023

Traxter

Starter fra kr 171 900

Startprisen er inkludert MVA og leveringsomkostninger.

Se gjeldende kampanjer.

Bygget ekstra tøft for å ta deg langt utover hverdagen, er Traxter den mest kapable Can-Am Side-by-Side noensinne. På arbeidsplasser, jaktturer, i landbruket og hvor som helst du trenger det, blir jobben gjort slik den skal.

*Traxter XU HD7 T pakken vist

Jobb smartere

Alt blir enklere med en Traxter ved din side

Jobbkrigeren

Traxter er tøff nok for enhver oppgave. Når du har industriledende slepekapasitet og oppbevaringsplass, blir tunge jobber straks lettere. Perfekt for landbruk, jakt eller utforsking.

Ta steget opp

Kjøretøytilbehør

Velg fra et utvalg av tilbehør som gjør hardt arbeid lettere. Sett på en plog for å rydde din egen oppkjørsel. Eller en vinsj for å dra deg ut av trøbbel. Rask tilpasning til enhver oppgave som venter.

Last den opp

LinQ lagringssystem

Tilføy noen LinQ-tilbehør, og du vil raskt jobbe smartere. LinQ gir deg rom til å pakke mer verktøy og bære mer last. Enkelt på, lett av, pakk ned og stable opp.

La musikken spille

Audiotilbehør

Få opp stemmningen med førsteklasses lydtilbehør som får din Can-Am til å synge. De er enkle å installere, pluss at de er kraftige og holdbare. Audiotaket får jobben til å føles bedre med opptil 6 høyttalere for total glede.

SE NÆRMERE PÅ PAKKER OG SPESIFIKASJONER FOR TRAXTER

SE ET SHOWROM

Legg inn din egen kontaktinformasjon for å finne den nærmeste forhandleren og servicesenter for Can-Am Off-Road.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

 • Maverick
  2023

  Maverick

  Fra kr 403 900

  Fra kr 403 900

  Hvor kjøring virkelig kan ta deg. Utforsk, kjør og brøl offroad i vårt spesialbygde kjøretøy med høy ytelse for hva som helst. Den tok oss til seierspallen i Dakar, 4 år på rad. Nå er det din tur til å ta ledelsen.

 • Maverick Trail
  2023

  Maverick Trail

  Fra kr 171 900

  Fra kr 171 900

  Vær komfortabel når du kjører det siste stykket. Vår smaleste side-by-side der hver tomme er en ekte Can-Am. Bygget for å prestere både på lange turer og nye stier med pålitelig, spennende kapasitet.

 • Maverick Sport
  2023

  Maverick Sport

  Fra kr 251 900

  Fra kr 251 900

  Den skarpeste måten å komme seg fra A til B på, uansett terreng, uansett vær, fullastet eller ikke. Et Can-Am-kjøretøy som har alt du trenger for å dominere dine neste eventyr.