2020
Traxter

Starter fra kr 130 900

Startprisen er inkludert MVA, registreringsavgift og leveringsomkostninger.

Se gjeldende kampanjer.

Bygd ekstra sterk for å takle ekstra store utfordringer. Traxter er den mest kapable Can-Am noensinne: På anleggsplassen, fullt utrustet for jaktturer, i jord- og skogbruk og overalt du trenger å få ting gjort på en bra måte.

*Traxter PRO HD10 T pakken vist

NYE STANDARDER

Fra første gangs kjøring vil du legge merke til lite støy, vibrasjon og hardhet, et behagelig fremkomstmiddel og et praktisk interiør.

STILLEGÅENDE PARTNER

Den nylig oppgraderte Traxter har nå bedre isolering, tykkere brannvegg, nytt eksossystem og CVT-deksel. Du må bare kjøre den - men å se den jobbe får klare seg akkurat nå.

OPPGAVEMESTER

Vi tar ikke lett på Gjør-det-selv-holdningen: Et stort lasteplan, god oppbevaringsplass og LinQ-systemet - jada, den er klar for det meste.

STREKKER PÅ BENA

Ekstra hjulavstand gir ekstra komfort, stabilitet, nyttelast og kapasitet til å utføre enhver oppgave uten å stresse for ikke å ha nok plass.

VÅRT NAVN PÅ DEN

En garanti som dekker deg gjennom tykt og tynt, med 24-måneders standard.

TILPASS OPPLEVELSEN DIN

Skap en Can-Am som er like allsidig som deg selv med originale og fabrikkgodkjente oppgraderingsdeler.

SE NÆRMERE PÅ TRAXTER PAKKER OG SPESIFIKASJONER

BYGD FOR HARDT ARBEID

Traxter kombinerer egenskapene til en ekte arbeidshest med våre racingvinnende off-roadere: enestående egenskaper som varer så lenge du ønsker.

VI HAR KARTET

Legg inn et sted for å finne en forhandler i nærheten 

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

 • OUTLANDER
  2020

  OUTLANDER

  Fra kr kr 122 900

  Fra kr kr 122 900

  Outlander-utvalget er like allsidig som deg. Enhver Outlander har egenskapene til å ta deg lengre enn noensinne, men hver modell og pakke er spesialisert for å tilby enda bedre egenskaper: for sleping, gjørmekjøring, jakt, løypekjøring - og alt man kan tenke seg.

 • OUTLANDER 450/570
  2020

  OUTLANDER 450/570

  Fra kr kr 75 900

  Fra kr kr 75 900

  Bemerkelsesverdig komfort og kapasitet for alle førere. Den perfekte blandingen av effektivitet, ytelser og pris. Outlander 450-570 ATV er alt du noensinne vil ha behov for...og litt mer.