Siste oppdatering:  27. februar 2023.

Som du vet har de siste årene vært en tid med et helt nytt nivå av utfordringer. Høy etterspørsel etter kjøretøyene våre sammen med global mangel på forsyninger har gitt oss produksjons- og logistikkutfordringer som kan føre til leveringsforsinkelser for kjøretøyet ditt. Ettersom vi fortsetter å møte vanskeligheter på grunn av pandemien, inkludert mangel på elektroniske komponenter, transportetterslep, og nå sist, mangel på arbeidskraft, tar vår administrerende direktør José Boisjoli opp noen av tiltakene vi iverksetter for å levere på våre kunders bestillinger til tross for utfordringene.

  • Vi har hentet inn flere leverandører over hele verden og chartret flere fly for å få deler raskere.
  • Vi har økt vår produksjons- og lagringskapasitet.
  • Vi har endret produksjonsplaner og satt sammen enheter med noen forsinkede komponenter som vi ettermonterer selv eller hos forhandlerne på et senere tidspunkt.
  • Vi har klart å utvide helge- og nattevakter, og kjører noen av våre anlegg 24/7 mens flere kontoransatte har meldt seg frivillig utenom vanlig arbeidstid for å bygge produkter på samlebåndet.     

Melding fra vår president og administrerende direktør

Til tross for enorme anstrengelser for å overvinne en rekke logistiske utfordringer, står vi overfor forsinkelser i produksjonen og også i komponenttilgjengeligheten som påvirker forhandlerens evne til å fullføre klargjøringen og levere enheten til deg.

Vi oppfordrer deg til å holde kontakten med forhandleren din, for å holde deg oppdatert om Can-Am terrengkjøretøyenes tilgjengelighet. Vårt kundeserviceteam er også her for deg hvis du har andre spørsmål på telefon 0047 71 390 741. Vi vil oppdatere denne siden annenhver uke og vil gi deg den mest nøyaktige informasjonen med hensyn til produksjonen vår og ytterligere uventede forsinkelser, dersom de skulle oppstå. Vi vet at denne situasjonen er langt fra ideell, og hele vår produksjonslinje og våre forhandlere fortsetter å gjøre alt som står i deres makt for å levere ditt Can-Am terrengkjøretøy så snart som mulig.

Takk for din fortsatte tillit og støtte.

Ofte stilte spørsmål

Vi vet at det er viktig å oppleve eventyr og skape minner med produktene våre, og vi beklager at denne forsinkelsen kan påvirke planene dine. Vi legger alle krefter til i å levere hele modellutvalget vårt så snart som mulig. Vi er i ferd med å øke produksjonskapasiteten vår for å redusere innvirkningen på deg. Som mange andre virksomheter, opplever vi noen forsinkelser med begrensninger i forsyningskjeden sammen med populariteten til produktene våre. Vi vil formidle oppdateringer til forhandleren når de blir tilgjengelige.

Vi beklager denne forsinkelsen, som har sin årsak i den globale mangelen på forsyninger ved siden av høy etterspørsel og logistikkutfordringer. Hvis du ikke er fornøyd med den forventede leveringsplanen for kjøretøyet ditt, kan du snakke med forhandleren din om tilgjengelige alternativer, som kan omfatte overføring til neste modellår, eller refusjon av depositumet ditt.

Vi vil oppfylle vår forpliktelse om å levere så snart som mulig, men hvis du ønsker å få tilbakebetalt depositumet ditt, tar du kontakt med forhandleren din direkte. Hvis ytterligere assistanse er nødvendig, kan du også ringe oss på 0047 71 390 741.

Ja, BRPs fabrikker over hele verden er i drift og produksjonsteamene våre jobber overtid. BRP har lagt til ekstra arbeidsskift for å øke produksjonskapasiteten, og vi har utvidet produksjonsanleggene våre for å imøtekomme nåværende og fremtidig vekst.

Vi ser at etterspørselen til produktene våre øker og usikkerheten rundt de globale forsyningsproblemene fortsetter, så det er foreløpig uklart. Du kan imidlertid være trygg på at vi investerer mye for å komme opp med kreative løsninger, og teamene våre jobber overtid på alle måter som kan minimere innvirkningen for dere alle.

Som alle andre virksomheter er vi påvirket av de globale forsyningsbegrensningene. Vi gjør alt vi kan for å redusere virkningene, og vi vil formidle oppdateringer når de blir tilgjengelige.

Nei, virksomheter som bilindustri, teknologi og i andre sektorer rundt om i verden opplever mangel på kritiske komponenter for å bygge ferdige varer på grunn av høy etterspørsel og uforutsette transportproblemer globalt.

På grunn av produksjonsbegrensningene kan det være mulig at modifikasjoner må gjøres. Sjekk med forhandleren din om bestillingen din er påvirket av disse endringene.

For fersk informasjon om deler eller tilbehør som påvirkes av forsinkelser, sjekk med forhandleren din.

Din lokale BRP-forhandler har den mest nøyaktige forsendelsesinformasjonen, og vi anbefaler å samarbeide direkte med dem.

Vi investerer i måter å opprettholde produksjonsnivåene våre på og gjør alt vi kan for å levere produktet ditt i tide. Vær trygt forvisset om at du har hele BRP-teamet dedikert til å få dette til å skje for deg.

Det er viktig for oss å levere kvalitetsprodukter som du kan forvente, og derfor forblir BRP forpliktet til våre høye kvalitetsstandarder uavhengig av produksjonsproblemene vi nå opplever.

Finner du fremdeles ikke svaret?

Vi er her for å hjelpe