Responsible Rider

PROGRAMMET FÖR ANSVARSFULL KÖRNING HANDLAR OM ATT ALLTID VARA FULLT NÄRVARANDE NÄR DU KÖR OCH ALLTID TÄNKA PÅ SÄKERHETEN, ETIKETTEN OCH MILJÖN, OAVSETT OM DU KÖR PÅ BANA, FJÄLLED ELLER STRAND

SÄKERHET

Säkerheten ska alltid vara första prioritet när du kör. Det innebär att använda rätt förarutrustning, inklusive att alltid bära hjälm, ha rätt förarbehörighet och att göra ditt bästa när du kör tillsammans med andra.

MILJÖ

Som förare är det vårt jobb att ta hand om de platser vi gillar att utforska. Hålla oss till avsedda områden och banor, aldrig förorena eller skräpa ner och alltid respektera det symbiotiska förhållandet mellan körning och naturen.

ETIKETT

Köretikett är avgörande inom Can-Am Off-Road-gemenskapen. Det innebär att undvika alkohol, att lära sig och förstå all väg- och ledskyltning, att kommunicera med andra förare med lämpligt språk och signaler och att assistera dem vid behov.

Säkerhet

 • Info
  LÄMPLIG KLÄDSEL NÄR DU KÖR ATV/SSV-FORDON

  LÄMPLIG KLÄDSEL NÄR DU KÖR ATV/SSV-FORDON  LÄS MER
 • Info
  HUR KÖR MAN SÄKERT MED PASSAGERARE?

  HUR KÖR MAN SÄKERT MED PASSAGERARE?  LÄS MER
 • Info
  Viktiga saker att packa med för dina ATV- eller SSV-terrängäventyr

  Viktiga saker att packa med för dina ATV- eller SSV-terrängäventyr  LÄS MER

MILJÖ

ETIKETT

 • Info
  Hur kör jag min SSV eller ATV i olika typer av terräng?

  Hur kör jag min SSV eller ATV i olika typer av terräng?  LÄS MER

ATV eTraining

Absolvieren Sie dieses kostenlose, interaktive eTraining im eigenen Tempo, um die Grundlagen des ATV-Fahrens zu erlernen und sichere Fahrpraktiken zu entwickeln.