SxS NORDIC

Kom, provkör och upplev Can-Am WOW-faktor på plats tillsammans med SxS Nordic.

SxS NORDIC

Can-Am Sverige är stolt huvudsponsor till Sveriges första racingserie för vårt högpresterande side be side-fordon - SxS Nordic.

Can-Am är på varje tävling tillsammans med utvalda återförsäljare för ge dig möjligheten att provköra Can-Am-fordon på en testbana. Alltifrån Maverick, Traxter PRO, 6-hjuling ATV med flera finns på plats.

UTFORSKA CAN-AM SSV

 • Traxter
  2024

  Traxter

  Pris från 191 900 kr

  Pris från 191 900 kr

  Traxter är extra robust för att ta dig bortom vardagen och den mest kapabla bland Can-Am SSV. På jobbet, på jaktturer, på gården och överallt där du behöver få jobbet väl gjort.

 • Maverick Trail
  2024

  Maverick Trail

  Pris från 185 900 kr

  Pris från 185 900 kr

  Sätt dig bekvämt och kör den sista milen. Vår smalaste SSV – Can-Am i varje tum. Byggd för att prestera både på långturer och nya leder med pålitlig, spännande kapacitet.

 • Maverick Sport
  2024

  Maverick Sport

  Pris från 269 900 kr

  Pris från 269 900 kr

  Det skarpaste sättet att ta sig från A till B i all terräng, i alla väder, fullastad eller inte. Ett Can-Am-fordon som har allt som behövs för dina kommande äventyr.

 • Maverick
  2024

  Maverick

  Pris från 426 900 kr

  Pris från 426 900 kr

  Dit körningen verkligen kan föra dig. Utforska, kör och dåna iväg med vårt högpresterande fordon specifikt skapat för allt det kan möta. Det tog oss till prispallen i Dakar 4 år i rad. Nu är det din tur att ta ledningen.

BILDER FRÅN TÄVLINGARNA

UPPTÄCK MER OM CAN-AM - SIGNA UPP PÅ VÅRT NYHETSBREV

Detaljerad information angående behandling av personuppgifter finns i Sekretesspolicyn. Du kan när som helst ändra eller återkalla ditt samtycke genom att skriva till privacyofficer@brp.com.