VI ÄR BYGGDA FÖR DETTA

Utforska vårt utbud av offroad-fordon och hur de kan ta dig längre än någonsin.

SE DET BÄSTA SJÄLV

Världen kallar. Från lederna till fält, sanddynor och bergstoppar – den här vackra, utmanande, spännande platsen tillhör dem som ger sig ut i terrängen i arbetet eller på fritiden. Vi finns här för att ta dig... dit.

NYHET 2021
Can-Am Off-Road

ATV & Side-by-Side

Can-Am Off-Road för dig som vill och vågar ta dig off-road. Upptäck vår Lineup för 2021: Side-by-Side & ATV för prestanda, äventyr och hårt arbete.

We are not cheap and that’s a good thing.

Våra förare lever utan kompromisser. Du ska aldrig behöva välja mellan den bästa körupplevelse och mest valuta för pengarna. Att bara se värde i form av siffror på en prislapp är att missa.

UPPTÄCK CAN-AM

Inget bör stå i vägen för att njuta av varje kilometer i terrängen. Börja din Can-Am-berättelse med att utforska vad som gör oss bättre.

DETTA ÄR CAN-AM

Dyk djupare ned i Can-Ams värld genom att utforska berättelser som visar i detalj vad våra fordon klarar, eller ta en genväg till att bygga några åt dig själv.

DU FÖRTJÄNAR DET BÄSTA

Outlander PRO+ paketet är framtaget för att klara alla utmanande arbetsuppgifter även under de svåraste förhållanden.

FULLT UTRUSTAD

Alla funktionerna i Outlander PRO+ paket är fabriksmonterade och ingår som standard.

HJÄLP MIG VÄLJA

HITTA DIN CAN-AM-MODELL

Innan du bokar en provkörning: hitta den modell som är bäst för dig! Utforska alternativen och ange vad du vill ha.

Fordonskonfiguration

TA DIG TILL NÄSTA NIVÅ

Offroad-kläder, reservdelar och tillbehör från Can-Am och våra partner för att utrusta dig från topp till tå och från tak till däck.

ETT STEG I RÄTT RIKTNING

Nu slipper du gissa: passform och prestanda från fabrik, direkt från Can-Ams återförsäljare. Upptäck tillbehör för arbete, vinterförhållanden, ledkörning – såväl som produkter från Baja Designs, S3 Power Sports, Yoshimura, Dragonfire med flera.