KRAFTEN AV 6 HJUL

6X6 OUTLANDER ÅR KLAR FÖR ATT BÄRA OCH KLÄTTRA

MERA DRAGKRAFT & FÖRVARINGSKAPACITET

Oavsett om du transporterar tung last eller ska fram i ojämn terräng, är Outlander 6x6 ATV specialbyggd för att klara alla utmaningar. Med sin lastbox med två nivåer och en kapacitet på 318 kg klarar den vad du än tar med dig.

OFF-ROAD LIVIN'

En Can-Am är byggd för att prestera, oavsett utmaning.

VI GER INTE UPP HALVVÄGS

Världen anropar. Den spännande miljön längs stigar och fält, i skogar och på bergstoppar är till för dem som vågar ge sig ut offroad. Vårt utbud av 2-sitsiga fordon och ATV:er tar dig till äventyret.

OUTLANDER XU+

Byggd för skandinaviska förhållanden

FÖR HÖGRE KRAV

Alla utrustningspaket är fabriksmonterade på Outlander XU+ som standard. Läs mer om det breda utrustningssortimentet och om varför Outlander XU+ har marknadens bästa utrustning.

CAN-AM SSV

Förena nytta med nöje

KOMFORT FÖR ALLA ÅRSTIDER

Can-Ams fordon med två säten i bredd erbjuder bättre plats och komfort i alla väderförhållanden, oavsett arbetsuppgift.

We are not cheap and that’s a good thing.

Våra förare lever utan kompromisser. Du ska aldrig behöva välja mellan den bästa körupplevelse och mest valuta för pengarna. Att bara se värde i form av siffror på en prislapp är att missa.

ATVEA e-utbildning

För en säker och ansvarsfull körupplevelse!

Det spelar ingen roll hur skicklig ATV-förare du är, säkerheten kommer alltid först både för nybörjare och mer rutinerade!

Genomför i egen takt denna kostnadsfria och interaktiva e-utbildning !

HJÄLP MIG VÄLJA

DET FINNS EN CAN-AM FÖR DIG

Det är dags att starta resan bakom ratten på ett av våra världsledande offroad-fordon. Varje 2-sitsig Can-Am och fyrhjuling har byggts för bästa prestanda, pålitlighet och uthållighet.

BYGG SJÄLV

DRÖM, BYGG, GÖR OM

Välj en modell av allt från fyrhjuliga arbetsmaskiner till fartfyllda Maverick SSV, och anpassa den som du vill. Lägg till tillbehör och skapa ditt eget drömfordon.

KAMPANJER

BÄSTA PRIS PÅ EN NY CAN-AM

En ny Can-Am är närmare än du tror och det är otroligt roligt att köra offroad med ett helt nytt terrängfordon. Utforska våra erbjudanden

TA DIG TILL NÄSTA NIVÅ

Offroad-kläder, reservdelar och tillbehör från Can-Am och våra partner för att utrusta dig från topp till tå och från tak till däck.

ETT STEG I RÄTT RIKTNING

Nu slipper du gissa: passform och prestanda från fabrik, direkt från Can-Ams återförsäljare. Upptäck tillbehör för arbete, vinterförhållanden, ledkörning – såväl som produkter från Baja Designs, S3 Power Sports, Yoshimura, Dragonfire med flera.