ÖVERLÄGSEN I KYLAN

GÖR MER MED DITT FORDON NÄR SNÖN BÖRJAR YRA

BEMÄSTRA SNÖN

Få ut det mesta av din Can-Am i vinter med våra året runt-tillbehör. Trivs i snön i vinter och låt inget stoppa dig.

OFF-ROAD LIVIN'

En Can-Am är byggd för att prestera, oavsett utmaning.

HÄNG MED PÅ EN TUR

Världen anropar. Den spännande miljön längs stigar och fält, i skogar och på bergstoppar är till för dem som vågar ge sig ut offroad. Vårt utbud av 2-sitsiga fordon och ATV:er tar dig till äventyret.

OUTLANDER XU+

BYGGD FÖR SKANDINAVISKA FÖRHÅLLANDEN

FÖR HÖGRE KRAV

Alla utrustningspaket är fabriksmonterade på Outlander XU+ som standard. Läs mer om det breda utrustningssortimentet och om varför Outlander XU+ har marknadens bästa utrustning.

SIDE-BY-SIDE VEHICLES

BRANSCHLEDANDE FORDONSMODELLER

FYRHJULINGAR

PRISBELÖNTA ATV-MODELLER

BYGG SJÄLV

DRÖM, BYGG, GÖR OM

Välj en modell av allt från fyrhjuliga arbetsmaskiner till fartfyllda Maverick SSV, och anpassa den som du vill. Lägg till tillbehör och skapa ditt eget drömfordon.

KAMPANJER

BÄSTA PRIS PÅ EN NY CAN-AM

En ny Can-Am är närmare än du tror och det är otroligt roligt att köra offroad med ett helt nytt terrängfordon. Utforska våra erbjudanden

HJÄLP MIG VÄLJA

DET FINNS EN CAN-AM FÖR DIG

Det är dags att starta resan bakom ratten på ett av våra världsledande offroad-fordon. Varje 2-sitsig Can-Am och fyrhjuling har byggts för bästa prestanda, pålitlighet och uthållighet.

TA DIG TILL NÄSTA NIVÅ

Offroad-kläder, reservdelar och tillbehör från Can-Am och våra partner för att utrusta dig från topp till tå och från tak till däck.

ETT STEG I RÄTT RIKTNING

Nu slipper du gissa: passform och prestanda från fabrik, direkt från Can-Ams återförsäljare. Upptäck tillbehör för arbete, vinterförhållanden, ledkörning – såväl som produkter från Baja Designs, S3 Power Sports, Yoshimura, Dragonfire med flera.

CAN-AM VALUE

WE ARE NOT CHEAP AND THAT’S A GOOD THING.

Våra förare lever utan kompromisser. Du ska aldrig behöva välja mellan den bästa körupplevelse och mest valuta för pengarna. Att bara se värde i form av siffror på en prislapp är att missa.

SÖK ÅTERFÖRSÄLJARE

CAN-AM-FAMILJEN KAN VARA NÄRA

Din Can-Am-återförsäljare eller ditt servicecenter kan vara närmare än du tror.