OFF-ROAD LIVIN'

En Can-Am är byggd för att prestera, oavsett utmaning.

HÄNG MED PÅ EN TUR

Världen anropar. Den spännande miljön längs stigar och fält, i skogar och på bergstoppar, är till för dem som vågar ge sig ut offroad. Vårt utbud av fyrhjulingar och ATV:er tar dig till äventyret.

OUTLANDER XU+

ETT TERRÄNGFORDON FÖR SKANDINAVISKA FÖRHÅLLANDEN

FÖR HÖGRE KRAV

Alla utrustningspaket är fabriksmonterade på Outlander XU+ som standard. Läs mer om det breda utrustningssortimentet och om varför Outlander XU+ har marknadens bästa ATV-utrustning.

SIDE-BY-SIDE VEHICLES

BRANSCHLEDANDE TERRÄNGFORDON

FYRHJULINGAR

PRISBELÖNTA ATV-MODELLER

BYGG SJÄLV

DRÖM, BYGG, GÖR OM

Välj en modell av allt från fyrhjuliga arbetsmaskiner till fartfyllda Maverick SSV, och anpassa den som du vill. Lägg till tillbehör och skapa ditt eget terrängfordon.

KAMPANJER

BÄSTA PRIS PÅ EN NY CAN-AM FYRHJULING

En ny Can-Am är närmare än du tror och det är otroligt roligt att köra offroad med ett helt nytt terrängfordon. Utforska våra erbjudanden.

HJÄLP MIG VÄLJA

DET FINNS EN CAN-AM FYRHJULING FÖR DIG

Det är dags att starta resan bakom ratten på ett av våra världsledande terrängfordon. Varje 2-sitsig Can-Am och fyrhjuling har byggts för bästa prestanda, pålitlighet och uthållighet.

 

 

 

TA DIG TILL NÄSTA NIVÅ

KLÄDER OCH TILLBEHÖR FRÅN CAN-AM OCH VÅRA PARTNERS: UTRUSTA DIG FRÅN TOPP TILL TÅ OCH DIN FYRHJULING FRÅN TAK TILL DÄCK.

ETT STEG I RÄTT RIKTNING

Nu slipper du gissa: passform och prestanda från fabrik, direkt från Can-Am:s återförsäljare. Upptäck tillbehör för arbete, vinterförhållanden, ledkörning – såväl som produkter från Baja Designs, S3 Power Sports, Yoshimura, Dragonfire med flera.

CAN-AM VALUE

WE ARE NOT CHEAP AND THAT’S A GOOD THING.

Våra Can-Am-förare lever utan kompromisser. Du ska aldrig behöva välja mellan den bästa körupplevelsen och mest valuta för pengarna. Att bara se värde i form av siffror på en prislapp är att missa.

SÖK ÅTERFÖRSÄLJARE

CAN-AM-FAMILJEN KAN VARA NÄRA

Din Can-Am-återförsäljare eller ditt servicecenter kan vara närmare än du tror.