CAN-AM OFF-ROAD 2023

MAXA DE MINNESVÄRDA ÖGONBLICKEN

Håll i hjälmen, för nu förbereder vi för ett modellår som inte liknar något annat. Nya färger, tillbehör, större hjul och hästkrafter så det räcker och blir över. Upptäck offroad och återerövra äventyret.

Nya spelregler

Can-Ams el-motorcyklar är snart här och de kommer att förändra allt.

En återupplivad klassiker

Säg välkommen till modern kraft. Can-Ams el-motorcyklar är snart här. De bygger på 50 års erfarenhet av racing och är helt omdesignade för att ta över framtiden.

SIDE-BY-SIDE VEHICLES

BRANSCHLEDANDE TERRÄNGFORDON

FYRHJULINGAR

PRISBELÖNTA ATV-MODELLER

BYGG SJÄLV

DRÖM, BYGG, GÖR OM

Välj en modell av allt från fyrhjuliga arbetsmaskiner till fartfyllda Maverick SSV, och anpassa den som du vill. Lägg till tillbehör och skapa ditt eget terrängfordon.

KAMPANJER

BÄSTA PRIS PÅ EN NY CAN-AM FYRHJULING

En ny Can-Am är närmare än du tror och det är otroligt roligt att köra offroad med ett helt nytt terrängfordon. Utforska våra erbjudanden.

HJÄLP MIG VÄLJA

DET FINNS EN CAN-AM FYRHJULING FÖR DIG

Det är dags att starta resan bakom ratten på ett av våra världsledande terrängfordon. Varje 2-sitsig Can-Am och fyrhjuling har byggts för bästa prestanda, pålitlighet och uthållighet.

 

 

 

TA DIG TILL NÄSTA NIVÅ

KLÄDER OCH TILLBEHÖR FRÅN CAN-AM OCH VÅRA PARTNERS: UTRUSTA DIG FRÅN TOPP TILL TÅ OCH DIN FYRHJULING FRÅN TAK TILL DÄCK.

ETT STEG I RÄTT RIKTNING

Nu slipper du gissa: passform och prestanda från fabrik, direkt från Can-Am:s återförsäljare. Upptäck tillbehör för arbete, vinterförhållanden, ledkörning – såväl som produkter från Baja Designs, S3 Power Sports, Yoshimura, Dragonfire med flera.

CAN-AM VALUE

WE ARE NOT CHEAP AND THAT’S A GOOD THING.

Våra Can-Am-förare lever utan kompromisser. Du ska aldrig behöva välja mellan den bästa körupplevelsen och mest valuta för pengarna. Att bara se värde i form av siffror på en prislapp är att missa.

SÖK ÅTERFÖRSÄLJARE

CAN-AM-FAMILJEN KAN VARA NÄRA

Din Can-Am-återförsäljare eller ditt servicecenter kan vara närmare än du tror.