2022

DS

De första äventyren börjar med små Rotax-motorer. Det ungdomsinriktade ATV-utbudet DS är framtaget för att på ett tryggt och säkert sätt introducera barn från 10 års ålder till glädjen med offroad-körning.

* DS 90 paketet visas

SLÄPP DEM FRIA

DET HÄR ÄR VARFÖR VI GÖR DET VI GÖR. GE NYA FÖRARE EN RIKTIG LITEN FYRHJULING ATT LÄRA SIG PÅ, MED ÄKTA DESIGN, KVALITET OCH SÄKERHET FRÅN CAN-AM.

EN RIKTIG START

ELEKTRISK STARTMOTOR, VALBAR INBYGGD HASTIGHETSBEGRÄNSARE OCH MANÖVRERINGSEGENSKAPER SOM BYGGER SJÄLVFÖRTROENDE GER EN BRA INTRODUKTION TILL OFF-ROAD-ÅKNING MED CAN-AM DS.

MINA FÖRSTA CAN-AM

Attityd hämtad från våra vuxenmaskiner och det tillgängliga X-paketet (stötdämpare, bromsar och avgasrör i prestandautförande) tilltalar aspirerande förare.

UTFORSKA CAN-AM DS-PAKET OCH SPECIFIKATIONER

VISNINGSRUM

Lämna dina uppgifter för att hitta närmaste återförsäljare och servicecenter för Can-Ams offroad-utbud.

DU KANSKE ÄVEN GILLAR

 • OUTLANDER 450/570
  2023

  OUTLANDER 450/570

  Pris från 95 900 kr

  Pris från 95 900 kr

  Enastående komfort och kapacitet för alla förare. Outlander 450 eller 570 ATV är en perfekt avvägning av effektivitet, prestanda och pris, och allt du någonsin kommer att behöva… och mer därtill.

 • RENEGADE
  2023

  RENEGADE

  Pris från 49 900 kr

  Pris från 49 900 kr

  Renegade tar vid där gränserna slutar. Den mest kraftfulla familjen med sportiga ATV-fordon som står att finna, med en kombination av racinginspirerad prestanda och skydd för att kunna ta täten i den svåraste terrängen.

 • Maverick Sport
  2023

  Maverick Sport

  Pris från 249 900 kr

  Pris från 249 900 kr

  Det skarpaste sättet att ta sig från A till B i all terräng, i alla väder, fullastad eller inte. Ett Can-Am-fordon som har allt som behövs för dina kommande äventyr.