2024

Renegade EFI

Pris från 53 900 kr

Katso voimassaolevat tarjoukset

Can-Am Renegade EFI är byggd för morgondagens åkare. Väck deras körintresse och skapa offroad-minnen med varenda familjemedlem.

* Renegade EFI X XC 110 paketet visas

En elektrisk start för nya förare!

Can-Ams genialiska bränsleinnovation

Elektronisk bränsleinsprutning (EFI) ger exakt bränslemätning och därmed högre effektivitet för Can-Am Renegade EFI. Med gasbegränsare, brett chassi och tryckknapp för elstart är det här en perfekt modell för roliga och trygga äventyr.

Can-Am ATV rimmar med säkerhet

Yngre åkare kan köra säkert samtidigt som de har kul

Can-Am Renegade EFI är en uppvisning i säkerhet. Den har en ergonomisk och bekväm utformning för yngre åkare, skyddande handtagsskydd och gasbegränsare för fullständig hastighetskontroll. Den växelfria konstruktionen gör den lätt att använda, så nybörjaren kan koncentrera sig på själva körningen.

Huvudegenskaper

Uppmuntra de yngsta

Byggd för nästa generationens åkare

Terrängkörning för hela familjen

Med Can-Am Renegade EFI kan familjens yngsta medlemmar börja utforska livet offroad. Återupplev din ungdom och hjälp dem följa i dina fotspår med sina första åkturer.

TUTUSTU RENEGADE EFI-MALLISTOON

Verktyg för att välja rätt fordon

VISNINGSRUM

Lämna dina uppgifter för att hitta närmaste återförsäljare och servicecenter för Can-Ams offroad-utbud.

DU KANSKE ÄVEN GILLAR

 • RENEGADE EFI
  2023

  RENEGADE EFI

  Can-Am Renegade EFI är byggd för morgondagens åkare. Väck deras körintresse och skapa offroad-minnen med varenda familjemedlem.

 • RENEGADE
  2024

  RENEGADE

  Pris från 214 900 kr

  Pris från 214 900 kr

  Renegade tar vid där gränserna slutar. Den mest kraftfulla familjen med sportiga ATV-fordon som står att finna, med en kombination av racinginspirerad prestanda och skydd för att kunna ta täten i den svåraste terrängen.

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Pris från 179 900 kr

  Pris från 179 900 kr

  Allt du behöver för att dominera utomhus. Outlander sätter kraft och stabilitet på lika villkor, för säker hantering, de flesta hästkrafterna och den bästa dragkraften i sin kategori. Gjord för att prestera i varje terräng året runt, anpassningsbar till nästan alla jobb eller terränganvändning.