Junioråkare i täten

Väck körintresset

Lätta att köra

Vi presenterar Renegade 110 EFI och 110 X xc EFI. De är totalt nydesignade och lätta att köra.

Ökar självförtroendet

Säkerhetsfunktioner

Junior-ATV-fordonen inkluderar elektronisk bränsleinsprutning (EFI), en praktisk tryckknapp för elstart och en gasbegränsare, så att du kan kontrollera topphastigheten. Ett bredare chassi ger dessutom större stabilitet. Det är ett bra sätt att se till att de yngre förarna kör säkert samtidigt som de har roligt.

Se bra ut

Kvalitetsdesign

Våra junior-ATV-modeller är äkta miniatyrversioner av en Renegade i full storlek. Barnen kan njuta av samma detaljer som de vuxna. Dessutom finns några spännande färgalternativ att välja bland.

VÅRA CAN-AM ATV-JUNIORFORDON

Familjen av sport-ATV:er är framtagna för att på ett tryggt och säkert sätt introducera barn från 6 års ålder till glädjen med offroad-körning.

 • RENEGADE EFI
  2023

  RENEGADE EFI

  Pris från 49 900 kr

  Pris från 49 900 kr

  Can-Am Renegade EFI är byggd för morgondagens åkare. Väck deras körintresse och skapa offroad-minnen med varenda familjemedlem.

Följ dina unga i dessa

 • RENEGADE
  2023

  RENEGADE

  Pris från 199 900 kr

  Pris från 199 900 kr

  Renegade tar vid där gränserna slutar. Den mest kraftfulla familjen med sportiga ATV-fordon som står att finna, med en kombination av racinginspirerad prestanda och skydd för att kunna ta täten i den svåraste terrängen.

 • Outlander 700
  2023

  Outlander 700

  Pris från 146 900 kr

  Pris från 146 900 kr

  En ATV som klarar allt. Antingen du är ute efter att ge dig ut på leder eller att ta hem ett fiskafänge, är Outlander 700 redo när du är det.

 • OUTLANDER
  2023

  OUTLANDER

  Pris från 151 900 kr

  Pris från 151 900 kr

  Allt du behöver för att dominera utomhus. Outlander sätter kraft och stabilitet på lika villkor, för säker hantering, de flesta hästkrafterna och den bästa dragkraften i sin kategori. Gjord för att prestera i varje terräng året runt, anpassningsbar till nästan alla jobb eller terränganvändning.

LÄR KÄNNA VÅR LINEUP

UTFORSKA VÅR CAN-AM OFF-ROAD