2023

Renegade EFI

Pris från 49 900 kr

Katso voimassaolevat tarjoukset

Can-Am Renegade EFI är byggd för morgondagens åkare. Väck deras körintresse och skapa offroad-minnen med varenda familjemedlem.

* Renegade EFI X XC 110

Uppmuntra de yngsta

Byggd för nästa generationens åkare

Terrängkörning för hela familjen

Med Can-Am Renegade EFI kan familjens yngsta medlemmar börja utforska livet offroad. Återupplev din ungdom och hjälp dem följa i dina fotspår med sina första åkturer.

En elektrisk start för nya förare!

Can-Ams genialiska bränsleinnovation

Elektronisk bränsleinsprutning (EFI) ger exakt bränslemätning och därmed högre effektivitet för Can-Am Renegade EFI. Med gasbegränsare, brett chassi och tryckknapp för elstart är det här en perfekt modell för roliga och trygga äventyr.

Can-Am ATV rimmar med säkerhet

Yngre åkare kan köra säkert samtidigt som de har kul

Can-Am Renegade EFI är en uppvisning i säkerhet. Den har en ergonomisk och bekväm utformning för yngre åkare, skyddande handtagsskydd och gasbegränsare för fullständig hastighetskontroll. Den växelfria konstruktionen gör den lätt att använda, så nybörjaren kan koncentrera sig på själva körningen.

TUTUSTU RENEGADE EFI-MALLISTOON

SÖKER DU EN MODELL I FULLSTORLEK?

Låt hela familjen uppleva äventyr offroad med Renegade

VISNINGSRUM

Lämna dina uppgifter för att hitta närmaste återförsäljare och servicecenter för Can-Ams offroad-utbud.

VOIT PITÄÄ MYÖS

 • RENEGADE
  2023

  RENEGADE

  Pris från 199 900 kr

  Pris från 199 900 kr

  Renegade tar vid där gränserna slutar. Den mest kraftfulla familjen med sportiga ATV-fordon som står att finna, med en kombination av racinginspirerad prestanda och skydd för att kunna ta täten i den svåraste terrängen.

 • Outlander 700
  2023

  Outlander 700

  Pris från 146 900 kr

  Pris från 146 900 kr

  En ATV som klarar allt. Antingen du är ute efter att ge dig ut på leder eller att ta hem ett fiskafänge, är Outlander 700 redo när du är det.

 • Outlander PRO
  2023

  Outlander PRO

  Pris från 108 900 kr

  Pris från 108 900 kr

  Med Outlander PRO blir inget jobb dig övermäktigt. Funktioner som Rotax motorer kalibrerade för jobb och en fjädring som är kalibrerad för uppgiften betyder att den är byggd för att bara gå och gå.

 • OUTLANDER
  2023

  OUTLANDER

  Pris från 151 900 kr

  Pris från 151 900 kr

  Allt du behöver för att dominera utomhus. Outlander sätter kraft och stabilitet på lika villkor, för säker hantering, de flesta hästkrafterna och den bästa dragkraften i sin kategori. Gjord för att prestera i varje terräng året runt, anpassningsbar till nästan alla jobb eller terränganvändning.