Helt nya Can‑Am Outlander & Can‑Am Maverick R

Can‑Am Outlander

Nästa generationens ATV

En ny vision av ATV

Ta en första titt på nya Outlander 500/700 och Outlander PRO. De ultimata ATV-modellerna för friluftsliv, ledkörning, jakt, fiske, jord- och skogsbruk och för alla som lever för ett liv i terrängen'.

Vi ligger steget före!

De nya 2024 Can‑Am Outlander är de djärvaste nånsin med vårt namn. Kör det bästa värde vi nånsin erbjudit – Outlander-serien gör en klar framtidsmarkering med allt från uppgraderade motorer till nytt chassi.

Can‑Am Outlander 500/700

Nu också i ABS-version!

Outlander 500/700 levererar allt du letat efter hos en fritids-ATV. Med nya motoralternativ, smart ergonomisk design och massor av förvaringsmöjligheter är det den bästa investeringen för ledkörning.

CAN‑AM OUTLANDER PRO

HD5 och HD7 motor

Outlander PRO är skapad för att ta itu med allt du kan råka ut för under en arbetsdag. Robustare motorer kalibrerade för arbete, en fjädring kalibrerad för uppgiften, mer skydd, mindre underhåll, och mer förvaringsutrymme än du kan tänka dig. Nya Outlander PRO bara får det gjort.

Can‑Am Maverick R

Det ultimata SSV-terrängfordonet

Greppa gasen med 240 hk och en ojämförlig fjädringsväg som besannar alla dina terrängdrömmar.

 

Missa inte någon av de nya Can‑Am 2024-ankomsterna

Intresserad? Anmäl dig för att få senaste nyheter och uppdateringar.

 

 

 

FÖLJ CAN‑AM OFF-ROAD I SOCIALA MEDIA

 

Detaljerad information angående behandling av personuppgifter finns i Sekretesspolicyn. Du kan när som helst ändra eller återkalla ditt samtycke genom att skriva till privacyofficer@brp.com.