Senast uppdaterad: 15 februari 2023.

Som ni vet har de senaste åren varit en tid av rekordartade utmaningar. Hög efterfrågan på våra enheter tillsammans med global brist på material och delar har lett till produktions- och logistikutmaningar som kan leda till leveransförseningar av fordon. Då vi fortsätter att uppleva problem på grund av pandemin, inklusive brist på elektronikkomponenter, eftersläpning av transporter och nu senast brist på arbetskraft, beskriver vår CEO José Boisjoli några av de åtgärder vi vidtar för att kunna leverera våra kunders order trots utmaningarna.

  • Vi har lagt till fler leverantörer globalt och hyrt in fler flygtransporter för att få fram delar snabbare.
  • Vi har ökat vår tillverknings- och lagringskapacitet.
  • Vi har ändrat produktionsscheman och monterat enheter med vissa försenade komponenter som vi eftermonterat själva eller hos återförsäljaren senare
  • Vi har lyckats utöka helg- och nattskift och drivit några av våra anläggningar 24/7 medan flera av de kontorsanställda frivilligt har gett av sin tid utanför normala arbetsscheman för att producera produkter i monteringsanläggningen.

Meddelande från vår VD och CEO

Trots enorma ansträngningar för att övervinna en mängd logistiska utmaningar upplever vi förseningar i produktionen och även i tillgänglighet på komponenter, vilket påverkar återförsäljarens förmåga att slutföra förberedelserna och leverera enheterna till dig.

Vi uppmuntrar dig att hålla kontakt med återförsäljaren för att hålla dig uppdaterad om Can-Am Off-Road-fordonens tillgänglighet. Vårt kundtjänstteam finns också här för dig om du har ytterligare frågor, på 0046 8 50 51 59 86. Vi kommer att uppdatera denna sida två gånger per vecka och siktar på att ge dig så exakt information som möjligt om vår produktion och ytterligare oväntade förseningar om sådana uppstår. Vi vet att denna situation är långt ifrån idealisk, och våra monteringsanläggningar och återförsäljare fortsätter att göra allt som står i deras makt för att leverera ditt Can-Am Off-Road-fordon så fort som möjligt.

Tack för ditt fortsatta förtroende.

Vanliga frågor

Vi vet att det är viktigt att uppleva äventyr och skapa minnen med våra produkter och vi ber om ursäkt för att denna försening kan inverka på dina planer. Vi kommer att lägga alla resurser på att leverera våra produkter så fort vi kan. Vi håller på att utöka vår produktionskapacitet för att minska inverkan på dig. Som många andra företag upplever vi förseningar på grund av begränsningar i leveranskedjan kombinerat med våra produkters popularitet. Vi kommer att ge återförsäljaren uppdaterad information så fort den blir tillgänglig.

Vi ber om ursäkt för denna försening, som har att göra med den globala bristen på reservdelar, hög efterfrågan och logistiska utmaningar. Om du inte är nöjd med det förväntade leveransschemat för din enhet kan du höra med återförsäljaren vilka alternativ som finns, vilket eventuellt kan inkludera byte till en efterföljande modellårsenhet eller återbetalning av handpenningen.

Vi kommer att fullfölja vårt åtagande att leverera så snart som möjligt, men om du vill ha en återbetalning av din handpenning bör du kontakta återförsäljaren direkt. Om du behöver ytterligare assistans kan du också kontakta oss på 0046 8 50 51 59 86.

Ja, BRP:s produktionsanläggningar världen över är igång och våra produktionsteam arbetar övertid. BRP har lagt till ytterligare skift för att öka produktionskapaciteten, och vi har utökat våra tillverkningsanläggningar som en anpassning till nuvarande och framtida tillväxt.

Med tanke på att våra produkters popularitet och osäkerheten med den globala produktionskedjan fortsätter är det just nu oklart. Vi kan dock försäkra att vi investerar stort för att få fram kreativa lösningar och våra team arbetar övertid för att minimera påverkan på alla.

Som alla andra företag påverkas vi av begränsningarna i den globala leveranskedjan. Vi gör allt vi kan för att mildra effekten av det och kommer att tillhandahålla uppdaterad information så snart den blir tillgänglig.

Nej. Fordons-, teknik- och andra branscher världen över lider brist på kritiska komponenter som behövs för att montera slutprodukter på grund av hög efterfrågan och oförutsedda globala transportproblem.

På grund av leverans- och produktionsbegränsningarna är det möjligt att ändringar behöver göras. Kontrollera med återförsäljaren om din beställning påverkas av sådana ändringar.

Hör med återförsäljaren om den senaste informationen om eventuella delar eller tillbehör som berörs av förseningar.

Den lokala BRP-återförsäljaren har den mest exakta fraktinformationen och vi rekommenderar att ta kontakt med dem direkt.

Vi investerar i metoder för att upprätthålla våra produktionsnivåer och gör allt som står i vår makt för att leverera produkten i tid. Vi kan försäkra att hela BRP:s arbetsstyrka arbetar dedikerat för att lösa detta.

Det är viktigt för oss att leverera produkter med den förväntade kvaliteten, så BRP är fast beslutna att leverera vår höga kvalitetsstandard oberoende av de produktionsbegränsningar vi upplever just nu.

Har du fortfarande inte fått svar på din fråga?

Vi finns här för att hjälpa till