Nieuwe moves op de weg

De modellen voor 2023 zijn officieel gelanceerd: beleef spannende avonturen op de weg. Bekijk waartoe onze modellen in staat zijn.

Dit jaar zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring op de weg. Met onze nieuwe modellen stijgt de spanning zodra je de motor start!

Herboren legacy

We voorzien tweewielers van elektriciteit en avontuur met twee nieuwe modellen die geïnspireerd zijn op onze geschiedenis en jouw potentieel.

Modern vermogen

Met twee opwindende nieuwe opties voor in de stad en ver daarbuiten is de volgende generatie Can-Am-motorfietsen er één die je niet wilt missen.

DE LINE-UP VOOR 2022

ONVERGETELIJKE AVONTUREN

Dit jaar zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring op de weg. Met onze nieuwe modellen stijgt de spanning zodra je de motor start!

Voorgerechten BLOG

Hier vind je alle informatie en nuttige tips van onze experts, die uitleggen wat je precies moet weten voordat je een 3-wielig voertuig van Can-Am koopt of bestuurt!

UITRUSTING 2022

Bekijk onze nieuwe collectie kleding en accessoires. Wij hebben alles uit de kast gehaald om stijlvolle, handige en comfortabele kleding en accessoires van topkwaliteit te maken voor onvergetelijke ritten.

STEL ZELF SAMEN

Kies elk model in ons assortiment, van de flexibel samen te stellen Can-Am Ryker tot de comfortabele Can-Am Spyder, die je zelf samenstelt naar uw stijl en met de specificaties en favoriete accessoires.