NIEUWE MODELLEN 2022

ONVERGETELIJKE AVONTUREN

Dit jaar zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring op de weg. Met onze nieuwe modellen stijgt de spanning zodra je de motor start!

RYKER REVOLUTIE

NIEUW PAKKET SPECIAAL VOOR JOU

Met de gebruiksvriendelijke Can-Am Ryker beleef je spannende avonturen. Nu nog meer mogelijkheden voor plezier met de Sport-versie die omgevormd kan worden tot 2-zitter en de Rally-versie voor onverharde paden!

VOOR IEDEREEN

GENIETEN IN ALLE VRIJHEID

Iedereen heeft recht op het plezier van het rijden. Als inclusief merk geloven wij dat de wegen er voor iedereen zijn, waar ter wereld je ook vandaan komt.

UITRUSTING 2022

GEMAAKT VOOR BESTUURDERS

GEMAAKT VOOR BESTUURDERS

Bekijk onze nieuwe collectie kleding en accessoires. Wij hebben alles uit de kast gehaald om stijlvolle, handige en comfortabele kleding en accessoires van topkwaliteit te maken voor onvergetelijke ritten.

CAN-AM ON-ROAD 2022

VOOR ELKE BESTUURDER WAT WILS

Beleef volop avonturen met de nieuwe modellen van Can-Am On-Road. Ontdek onze Can-Am Spyder en Ryker voor 2022.

STEL ZELF SAMEN

VERBEELD, STEL SAMEN, BOUW UIT

Kies elk model in ons assortiment, van de flexibel samen te stellen Can-Am Ryker tot de comfortabele Can-Am Spyder, die je zelf samenstelt naar uw stijl en met de specificaties en favoriete accessoires.

AANBIEDINGEN

ONZE HUIDIGE AANBIEDINGEN

Maak gebruik van onze speciale aanbiedingen. Schakel je rijbeleving in een hogere versnelling met onze aanbiedingen.

RESERVEER NU

Neem contact op met je lokale dealer om je voertuig voor 2022 te reserveren, zodat je bij de start van het seizoen niets hoeft te missen.