DE KONING VAN DE OFFROAD MET EEN ATV

Vermogen. Controle. Styling. Tijd om de verharde weg op te gaan.

Topkenmerken binnen zijn categorie

Onze ATV’s voeren je naar plekken waar anderen niet meer meekunnen. Outlanders geven je het vermogen en de stabiliteit om verder te gaan en meer mee te nemen, en Renegades leveren beproefde raceprestaties. Aan jou de keuze. Leg de lat hoger.

Zet nog een flinke stap hoger.

Topmotoren in hun categorie

Met tot 91 pk, leveren onze ATV’s het meeste vermogen in de sector. En dankzij de continue upgrades, hebben ze een legendarische reputatie voor betrouwbaarheid verworven. Laat je concurrenten achter je. En de reparaties. Configureer vandaag nog die van jou.

Vermogen is waardeloos zonder controle

Continu Variabele Transmissie (CVT)

Al onze ATV’s worden geleverd met een continu variabele transmissie. CVT’s houden je automatisch in de juiste versnelling en leveren exact de juiste hoeveelheid vermogen aan de wielen. Ga dus je gang. Ga onbevreesd de trail op.

Snelle en makkelijke ritten

Kenmerken van de ophanging

De Outlanders en Renegades hebben beide een uiterst performante ophanging die nog continu wordt verfijnd. Geen boomstam, geen steen kan je nog tegenhouden.

CAN-AM Offroad ATV-ASSORTIMENT

Wat betreft veelzijdigheid. Meerdere gebruiksmogelijkheden: racen, werken, modder, avontuur, enz.

 • OUTLANDER 450/570
  2023

  OUTLANDER 450/570

  Vanaf 9.199 €

  Vanaf 9.199 €

  Opmerkelijk comfort en capaciteit voor alle bestuurders. De Outlander 450 of 570 ATV is de perfecte combinatie van efficiëntie, prestaties en prijs, alles wat je nodig hebt ... en meer.

 • OUTLANDER
  2023

  OUTLANDER

  Vanaf 15.499 €

  Vanaf 15.499 €

  Alles wat je nodig hebt voor ritten in de natuur. Bij de Outlander staan vermogen en stabiliteit op gelijke voet, voor zelfzekere besturing, de meeste pk en het beste trekvermogen in zijn categorie. Gemaakt om te presteren op elk terrein en in alle weersomstandigheden, aanpasbaar aan nagenoeg elke taak of offroad gebruik.

 • RENEGADE
  2023

  RENEGADE

  Vanaf 14.299 €

  Vanaf 14.299 €

  De Renegade overschrijdt alle grenzen. De krachtigste familie van sportieve ATV’s op de markt, die racebeproefde prestaties en bescherming combineren om als voortrekker over het meest uitdagende terrein te scheuren.

 • DS
  2023

  DS

  Vanaf 6.499 €

  Vanaf 6.499 €

  Hun avonturen beginnen met een Can-Am ATV voor jongeren. De DS ATV modellen zijn ontworpen met veiligheid in het achterhoofd, om kinderen vanaf de leeftijd van 14 jaar te laten kennismaken met het plezier van offroad rijden.

WEET JE HET NIET ZEKER? WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER

BEZOEK EEN SHOWROOM

Vind de dichtstbijzijnde Can-Am Offroad-dealer en servicecentra.