DE NIEUWE OUTLANDER

BETERE BOUW, BETERE WAARDE

Topkenmerken binnen zijn categorie

Onze ATV’s voeren je naar plekken waar anderen niet meer meekunnen. Outlanders geven je het vermogen en de stabiliteit om verder te gaan en meer mee te nemen, en Renegades leveren beproefde raceprestaties. Aan jou de keuze. Leg de lat hoger.

Zet nog een flinke stap hoger.

Topmotoren in hun categorie

Met tot 91 pk, leveren onze ATV’s het meeste vermogen in de sector. En dankzij de continue upgrades, hebben ze een legendarische reputatie voor betrouwbaarheid verworven. Laat je concurrenten achter je. En de reparaties. Configureer vandaag nog die van jou.

Vermogen is waardeloos zonder controle

Continu Variabele Transmissie (CVT)

Al onze ATV’s worden geleverd met een continu variabele transmissie. CVT’s houden je automatisch in de juiste versnelling en leveren exact de juiste hoeveelheid vermogen aan de wielen. Ga dus je gang. Ga onbevreesd de trail op.

Snelle en makkelijke ritten

Kenmerken van de ophanging

De Outlanders en Renegades hebben beide een uiterst performante ophanging die nog continu wordt verfijnd. Geen boomstam, geen steen kan je nog tegenhouden.

Can-Am ATV-modellen

WAT BETREFT VEELZIJDIGHEID. MEERDERE GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN: RACEN, WERKEN, MODDER, AVONTUUR, ENZ.

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Vanaf 15.799 €

  Vanaf 15.799 €

  Alles wat je nodig hebt voor ritten in de natuur. Bij de Outlander staan vermogen en stabiliteit op gelijke voet, voor zelfzekere besturing, de meeste pk en het beste trekvermogen in zijn categorie. Gemaakt om te presteren op elk terrein en in alle weersomstandigheden, aanpasbaar aan nagenoeg elke taak of offroad gebruik.

 • OUTLANDER 500/700
  2024

  OUTLANDER 500/700

  Vanaf 11.099 €

  Vanaf 11.099 €

  De ATV die alles aankan. Wil je onverharde wegen verkennen of een lading vis vervoeren, de Outlander 500/700 is klaar wanneer jij dat bent.

 • OUTLANDER PRO
  2024

  OUTLANDER PRO

  Vanaf 10.099 €

  Vanaf 10.099 €

  Voor een Outlander PRO is geen enkele klus te zwaar. Kenmerken zoals Rotax-motoren gekalibreerd voor het werk en een ophanging gekalibreerd voor professioneel gebruik is dit model gebouwd om langer door te gaan.

 • RENEGADE
  2024

  RENEGADE

  Vanaf 14.599 €

  Vanaf 14.599 €

  De Renegade overschrijdt alle grenzen. De krachtigste familie van sportieve ATV’s op de markt, die racebeproefde prestaties en bescherming combineren om als voortrekker over het meest uitdagende terrein te scheuren.

Ontdek nieuwe speelterreinen

GA OP AVONTUUR MET JE FAVORIETE SPEELGOED

Promoties

PROFITEER VAN ONZE PROMOTIES EN KRIJG EEN NIEUWE ATV

Hulpmiddelen om het juiste voertuig te kiezen

Vorige ATV modellen

BEKIJK DE MODELLEN EN PAKKETTEN VAN 2020 TOT VANDAAG