DE NIEUWE OUTLANDER

BETERE BOUW, BETERE WAARDE

Topkenmerken binnen zijn categorie

Onze ATV’s voeren je naar plekken waar anderen niet meer meekunnen. Outlanders geven je het vermogen en de stabiliteit om verder te gaan en meer mee te nemen, en Renegades leveren beproefde raceprestaties. Aan jou de keuze. Leg de lat hoger.

Aangedreven door Rotax

Toonaangevende motoren


Van de nieuwe Rotax ACE 650 motor tot de 91pk Rotax 1000R motor, onze ATV's bieden de meeste kracht en betrouwbaarheid in de industrie. Ga je oncurrenten voorbij. Met minder onderhoudskosten.

Gemaakt door Can-Am voor Can‑Am

Pas jouw Can-Am voertuig aan jouw wensen aan


Accessoires zorgen er niet alleen voor dat jouw voertuig er beter uitziet, ze verbeteren ook elke rit en elke taak die voor je ligt. Het unieke LinQ bevestigingssysteem maakt het gemakkelijker en slimmer.

Off-road rijden met Can-Am ATV's

Toonaangevende kenmerken


Onze ATV's laten leiden je waar anderen je niet kunnen volgen. Outlanders geven je het vermogen en de stabiliteit om verder te gaan en meer te vervoeren, terwijl onze Renegades race-bewezen prestaties leveren. De keuze is aan jou.

Can-Am ATV-modellen

WAT BETREFT VEELZIJDIGHEID. MEERDERE GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN: RACEN, WERKEN, MODDER, AVONTUUR, ENZ.

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Vanaf 15.799 €

  Vanaf 15.799 €

  Alles wat je nodig hebt voor ritten in de natuur. Bij de Outlander staan vermogen en stabiliteit op gelijke voet, voor zelfzekere besturing, de meeste pk en het beste trekvermogen in zijn categorie. Gemaakt om te presteren op elk terrein en in alle weersomstandigheden, aanpasbaar aan nagenoeg elke taak of offroad gebruik.

 • OUTLANDER 500/700
  2024

  OUTLANDER 500/700

  Vanaf 11.099 €

  Vanaf 11.099 €

  De ATV die alles aankan. Wil je onverharde wegen verkennen of een lading vis vervoeren, de Outlander 500/700 is klaar wanneer jij dat bent.

 • OUTLANDER PRO
  2024

  OUTLANDER PRO

  Vanaf 10.099 €

  Vanaf 10.099 €

  Voor een Outlander PRO is geen enkele klus te zwaar. Kenmerken zoals Rotax-motoren gekalibreerd voor het werk en een ophanging gekalibreerd voor professioneel gebruik is dit model gebouwd om langer door te gaan.

 • RENEGADE
  2024

  RENEGADE

  Vanaf 14.599 €

  Vanaf 14.599 €

  De Renegade overschrijdt alle grenzen. De krachtigste familie van sportieve ATV’s op de markt, die racebeproefde prestaties en bescherming combineren om als voortrekker over het meest uitdagende terrein te scheuren.

Promoties

PROFITEER VAN ONZE PROMOTIES
EN KRIJG EEN NIEUWE ATV

 

Ontdek nieuwe speelterreinen

GA OP AVONTUUR MET JE FAVORIETE SPEELGOED

Hulpmiddelen om het juiste voertuig te kiezen

Vorige ATV modellen

BEKIJK DE MODELLEN EN PAKKETTEN
VAN 2020 TOT VANDAAG