Can-Am 3-wielige voertuigen

HERONTDEK DE WEG

Stabiel, makkelijk te besturen en onder controle te houden: ervaar open wegen en kijk nooit meer achterom. Bekijk onze recentste 3-wielige voertuigen van Can-Am, gemaakt voor elke rit en elke bestuurder.

AANPASBAAR

Duizenden opties voor aanpassing beschikbaar. Elke Can-Am beantwoordt aan de persoonlijkheid van zijn bestuurder: nieuwe carrosseriepanelen verwisselen, opbergmogelijkheden toevoegen of aanpassingen voor meer ergonomie, het maakt allemaal deel uit van de ervaring. Duizenden opties voor aanpassing beschikbaar.

EENVOUDIG TE BESTUREN

Van scholen tot opleidingsprogramma’s en groepen voor bestuurders, leren rijden met een Can-Am is makkelijker dan je zou denken.

VEILIG EN STABIEL

Met hun Y-factor zijn onze Can-Am 3-wielige voertuigen stabiel en comfortabel. Can-Am helpt jou om de lat nog hoger te leggen, terwijl je dankzij de ontspannen zitpositie nooit zal willen stoppen.

CAN-AM 3 WIELIGE MODELLEN

 • Can-Am Ryker
  2024

  Can-Am Ryker

  Vanaf 11.099 €

  Vanaf 11.099 €

  Transportation and preparation not included.

  De wereld is jouw speelterrein. Dag en nacht heb je alles wat je nodig hebt om elke weg te verkennen en altijd voluit te gaan. De enige vraag is: waar wil je spelen?

 • Can-Am Spyder F3
  2024

  Can-Am Spyder F3

  Vanaf 26.699 €

  Vanaf 26.699 €

  Transportation and preparation not included.

  Gedurfd, sportief ontwerp. Daar draait het om. De Can-Am Spyder F3 legt de lat nog hoger, terwijl je dankzij de ontspannen zitpositie nooit wilt stoppen.

 • Can-Am Spyder RT
  2024

  Can-Am Spyder RT

  Vanaf 34.499 €

  Vanaf 34.499 €

  Transportation and preparation not included.

  Met de Spyder RT, met een moderne look, meer comfort en extra bergruimte, kun je niet alleen de open weg ontdekken maar doet u dat met het summum van luxe.

HULPMIDDELEN OM DE JUISTE KEUZE TE MAKEN

We zijn er om je te helpen

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN EN PROMOTIES

Met onze aanbiedingen en promoties krijg je jouw Can-Am Ryker en Can-Am Spyder voor de voordeligste prijs.

Meer rijtips

 • LIJKT RIJDEN MET EEN 3-WIELER VAN CAN-AM OP RIJDEN MET EEN MOTOR?

  LIJKT RIJDEN MET EEN 3-WIELER VAN CAN-AM OP RIJDEN MET EEN MOTOR?  MEER INFORMATIE
 • VEILIG RIJDEN MET EEN PASSAGIER OP EEN 3-WIELIG VOERTUIG?

  VEILIG RIJDEN MET EEN PASSAGIER OP EEN 3-WIELIG VOERTUIG?  MEER INFORMATIE

Vind de perfecte accessoires en kleding om meer avonturen te beleven

ACCESSOIRES

Accessoires van Can-Am zijn de perfecte aanvulling om jouw voertuig nog beter te maken. Ervaar kwalitatieve accessoires die perfect werken, perfect passen en perfect aanvoelen, waarmee jouw toekomstige ritten nog leuker worden.

RIJKLEDING

Beleef nog meer spannende avonturen met de juiste kleding. Bekijk onze kledingcollectie voor 2024 en kies jouw favorieten voor je volgende avontuur.

ONDERHOUDSPRODUCTEN

Met een compleet assortiment met alles wat je nodig hebt, van de dagelijkse voorbereiding tot opslag op lange termijn, zijn XPS producten ontworpen om de behoeften van zelfs de meest veeleisende bestuurders en omstandigheden te overtreffen.