DOE HET ALLEMAAL MET DE SSV

Geen taak te groot, geen modderpoel te diep, geen hoek te scherp.

De prestaties die je nodig hebt.

Onze side-by-side-modellen bieden uitkomst in elke offroadsituatie. De Traxter biedt je tijdens je werkdag de nodige spierkracht. De Maverick is gebouwd om trails te trotseren. En de Maverick Trail & Sport kan het allemaal aan.

Onguur weer? Geen probleem.

Comfortaccessoires

Laat de weerselementen maar losbarsten, wat die dan ook mogen inhouden. Van verstelbare stoelen tot klimaatregeling, de side-by-sides bieden accessoires om je comfort te verschaffen op elk terrein en in alle weersomstandigheden.

Rotsvaste greep op de weg

Smart-Lok differentieel

Smart-Lok is ’s werelds meest geavanceerde voordifferentieel voor offroadvoertuigen. Je kiest de instelling naargelang het terrein en het systeem levert automatisch het optimale vermogen aan de wielen. Laat geen enkel pad onbereden.

Opstarten.

Topmotoren in hun categorie

Krachtiger, stiller en nog minder onderhoud: de motoren in onze side-by-sides behoren qua prestaties en betrouwbaarheid tot de beste in de sector. Ontworpen voor het offroad leven, niet als etalagemodel.

CAN-AM TERREINVOETUIGEN SIDE-BY-SIDE MODELLEN

Wat betreft veelzijdigheid. Meerdere gebruiksmogelijkheden: racen, werken, modder, avontuur, enz.

 • Maverick
  2023

  Maverick

  Vanaf 29.199 €

  Vanaf 29.199 €

  Rijd overal heen waar je maar naartoe wilt. Offroad ontdekken, rijden en knallen in ons krachtig voertuig gebouwd voor alle omstandigheden. Hiermee veroverden we 4 jaar op rij een podiumplaats in de Dakar. Het is nu aan jou om het waar te maken.

 • Maverick Sport
  2023

  Maverick Sport

  Vanaf 24.099 €

  Vanaf 24.099 €

  De scherpste manier om van A naar B te gaan, op elk terrein, in alle weersomstandigheden, met of zonder lading. Een Can-Am met alles wat je nodig hebt voor jouw volgende avontuur.

 • Maverick Trail
  2023

  Maverick Trail

  Vanaf 16.399 €

  Vanaf 16.399 €

  Maak het jezelf gemakkelijk en rijd zonder moeite. Onze smalste SSV is op en top een Can-Am, gebouwd zowel voor lange ritten als nieuwe trails met betrouwbare, spannende capaciteiten.

 • Traxter
  2023

  Traxter

  Vanaf 16.399 €

  Vanaf 16.399 €

  De Traxter is extra duurzaam gebouwd voor niet-alledaagse klussen en is de krachtigste Can-Am SSV ooit voor het werk. Op werkplekken, jachtpartijen, landbouw en overal waar je de klus geklaard moet krijgen.

WEET JE HET NIET ZEKER? WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER

BEZOEK EEN SHOWROOM

Vind de dichtstbijzijnde Can-Am Offroad-dealer en servicecentra.