DOE HET ALLEMAAL MET DE SSV

Geen taak te groot, geen modderpoel te diep, geen bocht te scherp.

DE PRESTATIES DIE JE NODIG HEBT.

Onze side-by-side-modellen bieden uitkomst in elke offroadsituatie. De Traxter biedt je tijdens je werkdag de nodige spierkracht. De Maverick werd gebouwd om de trails te trotseren.

SLECHT WEER? GEEN PROBLEEM.

Comfortaccessoires

Laat de weerselementen maar losbarsten, wat die ook mogen inhouden. Van verstelbare stoelen tot klimaatregeling, de side-by-sides bieden accessoires om je comfort te bieden op elk terrein en in alle weersomstandigheden.

ROTSVASTE GRIP OP DE WEG

Smart-Lok differentieel

Smart-Lok is ’s werelds meest geavanceerde voordifferentieel voor offroadvoertuigen. Je kiest de instelling naargelang het terrein en het systeem levert automatisch het optimale vermogen aan de wielen. Laat geen enkele trail onbereden.

OPSTARTEN.

Topmotoren in hun categorie

Krachtiger, stiller en nog minder onderhoud: de motoren in onze side-by-sides behoren tot de beste in de industrie op het gebied van prestaties en betrouwbaarheid. Ontworpen voor het off-road leven, niet in de winkel.

Can-Am SSV-modellen

WAT BETREFT VEELZIJDIGHEID. MEERDERE GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN: RACEN, WERKEN, MODDER, AVONTUUR, ENZ.

 • Traxter
  2024

  Traxter

  Vanaf 16.799 €

  Vanaf 16.799 €

  De Traxter is extra duurzaam gebouwd voor niet-alledaagse klussen en is de krachtigste Can-Am SSV ooit voor het werk. Op werkplekken, jachtpartijen, landbouw en overal waar je de klus geklaard moet krijgen.

 • Maverick R
  2024

  Maverick R

  Vanaf 51.999 €

  Vanaf 51.999 €

  Ongeëvenaarde offroadprestaties binnen handbereik. Scheur over elk soort terrein en ga voor vermogen, comfort, connectiviteit en stijl zonder compromissen. Trek eropuit, maak je handen vuil en ga rijden met de krachtigste Can-Am SSV.

 • Maverick
  2024

  Maverick

  Vanaf 29.799 €

  Vanaf 29.799 €

  Rijd overal heen waar je maar naartoe wilt. Offroad ontdekken, rijden en knallen in ons krachtig voertuig gebouwd voor alle omstandigheden. Hiermee veroverden we 4 jaar op rij een podiumplaats in de Dakar. Het is nu aan jou om het waar te maken.

 • Maverick Sport
  2024

  Maverick Sport

  Vanaf 24.599 €

  Vanaf 24.599 €

  De scherpste manier om van A naar B te gaan, op elk terrein, in alle weersomstandigheden, met of zonder lading. Een Can-Am met alles wat je nodig hebt voor jouw volgende avontuur.

 • Maverick Trail
  2024

  Maverick Trail

  Vanaf 16.699 €

  Vanaf 16.699 €

  Maak het jezelf gemakkelijk en rijd zonder moeite. Onze smalste SSV is op en top een Can-Am, gebouwd zowel voor lange ritten als nieuwe trails met betrouwbare, spannende capaciteiten.

Ontdek nieuwe speelterreinen

GA OP AVONTUUR MET JE FAVORIETE SPEELGOED

Promoties

PROFITEER VAN ONZE PROMOTIES EN ONTVANG EEN NIEUWE SSV

Hulpmiddelen om het juiste voertuig te kiezen

Vorige SSV modellen

BEKIJK DE MODELLEN EN PAKKETTEN VAN 2020 TOT VANDAAG