De situatie in de toeleveringsketen blijft verbeteren en we stellen uw geduld van de afgelopen jaren zeer op prijs. We hebben er alles aan gedaan om uw voertuigen zo snel mogelijk bij u te krijgen. We blijven op schema om bestellingen op tijd te leveren. Neem contact op met uw plaatselijke Can-Am-dealer om de status van uw bestelling te controleren. Houd er rekening mee dat we momenteel voor de meeste producten een goede voorraad hebben bij onze dealers.

We zullen ons best blijven doen om nieuwe informatie met u en onze dealers te delen zodra deze beschikbaar komt. We stellen uw geduld en blijvend vertrouwen in het merk Can-Am zeer op prijs.

 


 

 

Vaak gestelde vragen

We weten dat avonturen beleven en herinneringen creëren met onze producten belangrijk is, en we verontschuldigen ons dat deze vertragingen uw plannen in de war kunnen sturen. We doen er alles aan om onze modellen zo snel mogelijk te leveren. We verhogen onze productiecapaciteit om de impact die u voelt te beperken. Zoals vele andere bedrijven ervaren we vertragingen omwille van beperkingen in de toeleveringsketen in combinatie met de populariteit van onze producten. We zullen updates meedelen aan uw dealer van zodra deze beschikbaar zijn.

Onze excuses voor de vertraging, die te maken heeft met het wereldwijde tekort aan onderdelen en de hoge vraag en logistieke uitdagingen. Als u niet tevreden bent met de verwachte leveringsplanning van uw voertuig, kunt u samen met uw dealer de beschikbare opties bekijken.

We zetten ons in om zo snel mogelijk te leveren, maar als u een terugbetaling van uw voorschot wenst, kunt u daarvoor rechtstreeks contact opnemen met uw dealer. Als u verder nog hulp nodig hebt, kunt u ons ook bellen op het nummer 0032 9 218 2600

Ja, de fabrieken van BRP wereldwijd zijn operationeel en onze productieteams draaien overuren. BRP heeft extra ploegendiensten toegevoegd om de productiecapaciteit te verhogen, en we hebben onze productiefaciliteiten uitgebreid om te voldoen aan de huidige en toekomstige groei.

We zien dat de populariteit van onze producten en de onzekerheid van producten met de wereldwijde toeleveringsketen blijven aanhouden, en de situatie is onzeker op dit moment. U kunt er echter vanop aan dat we zwaar investeren om creatieve oplossingen te bedenken, en dat onze teams overuren draaien om de impact op u allemaal te beperken.

Omwille van beperkingen in de toeleveringsketen in de productie is het mogelijk dat wijzigingen nodig zijn. Raadpleeg uw dealer om te weten te komen of uw bestelling wordt beïnvloed door deze wijzigingen.

Uw lokale BRP dealer beschikt over de meest accurate verzendinformatie en we raden u aan rechtstreeks contact met hen op te nemen.

We investeren in manieren om onze productieniveaus te handhaven en we doen alles wat we kunnen om uw product tijdig te leveren. Wees gerust dat alle medewerkers van BRP zich inzetten om dat voor u klaar te spelen.

Het is belangrijk voor ons om de kwalitatieve producten te leveren die u verwacht. BRP blijft zich dan ook inzetten om onze strenge kwaliteitsnormen te handhaven, ongeacht de beperkingen in de productie die we momenteel ervaren.

Vindt u het antwoord op uw vraag niet?

We zijn er om u te helpen