Can‑Am elektrische motorfietsen

We laden ons DNA op

Voor deze nieuwe generatie elektrische motorfietsen hebben we ons laten inspireren door onze geschiedenis en helpen we die van jou te schrijven.

Can‑Am Origin

De Can‑Am Origin, een eerbetoon aan ons motorcrosserfgoed.

De Can‑Am Origin is ontworpen om je mee te nemen tot ver buiten de stad. De Origin brengt een sensationele rijervaring op straten en onverharde wegen, voor een moderne ervaring op elk terrein. 

Can‑Am Pulse

De Can‑Am Pulse, thuis in de energie van de stad.

De Can‑Am Pulse verandert je dagelijkse woon-werkverkeer in een elektrische joyride. Een perfect uitgebalanceerde en wendbare motor waarmee je helemaal opgaat in de energie van je stad.  

Can‑Am wordt 50

In 1973 was Can‑Am kampioen in motorcross en nu 50 jaar later is het merk uitgegroeid tot wereldleider in powersports.

Gedreven door zijn winnaarsmentaliteit blijft Can‑Am innoveren. Deze eindeloze passie inspireert onze terugkeer naar de basis op 2 wielen. Vandaag verwelkomen we de volgende generatie met elektrische motorfietsen.

De wedergeboorte van Can‑Am op twee wielen

Het verhaal achter de elektrische revolutie van Can‑Am motorfietsen

Het erfgoed van Can‑Am komt weer tot leven met elektrische modellen. In 1973 gingen Can‑Am motorfietsen voor de overwinning en schreven ze geschiedenis. 50 jaar later nemen we de toekomst in handen - we maken tweewielers elektrisch en inspireren een nieuwe generatie.

De toekomst begint hier

Ontwerpproces

Een blik op de ideeën, inspiratie en innovaties achter de eerste elektrische motorfiets van Can‑Am. Kijk hoe het team het erfgoed van het merk opnieuw ontwerpt terwijl ze motorfietsen voor de toekomst ontwikkelen.

Rotax E‑POWER

Met Rotax E-POWER, geschikt voor Niveau 2 opladen, kun jij jouw aandacht op de weg richten.

Met de gloednieuwe Rotax E-POWER zijn Can‑Am motorfietsen gebouwd om je overal heen te brengen.

Ben jij net zo enthousiast als wij?!

Meld je aan om exclusieve updates te ontvangen

over de Can‑Am Origin en Can‑Am Pulse
en als eerste te horen wanneer ze beschikbaar zijn.

Gedetailleerde informatie over de verwerking van persoonlijke gegevens is te vinden in het Privacybeleid. Je kunt jouw toestemming op elk moment intrekken of wijzigen door een bericht te sturen naar privacyofficer@brp.com.

 

 

Vragen met betrekking tot motorfietsen en elektrische voertuigen in de branche.

 

 

De eerste Can‑Am motorfietsen zullen voor eind 2024 te bewonderen zijn op de weg. Ondertussen voert het team tests uit in alle mogelijke gebruiksomstandigheden. De eerste feedback van testrijders is dat beide opwindende nieuwe modellen een krachtige, soepele en opwindende rijervaring bieden.

Net zoals een motorfiets op benzine is in de meeste landen een rijbewijs nodig voor elektrische motorfietsen. Het vereiste type rijbewijs is wellicht afhankelijk van het vermogen van de motorfiets en het land waar je woont.

Hoewel sommige elektrische motorfietsen handgeschakeld zijn, zijn de meeste volautomatisch zonder koppeling. Can‑Am motorfietsen zullen volautomatisch zijn.

In sommige staten en landen kunnen elektrische motorfietsen in aanmerking komen voor belastingvoordeel of belastingvermindering. Bekijk dit voor jouw regio aangezien dit kan variëren.

Het rijgemak hangt sterk af van de configuratie van de motorfiets. Aangezien de meeste elektrische motorfietsen geen koppeling hebben, vereenvoudigt dat het leerproces voor beginners. 

Over het algemeen is het minder duur dan een benzinetank vullen, maar de prijs kan variëren afhankelijk van meerdere factoren, zoals de elektriciteitskosten in jouw regio en het formaat van de accu. Binnenkort krijg je meer informatie over onze accu. 

Volg Can‑Am-motorfietsen op sociale media