2022

Spyder F3

Vanaf 20.667 €

De vanafprijs is inclusief BTW, maar exclusief BPM, leveringskosten en rijklaarkosten.

Huidige promoties bekijken

Een gedurfd en sportief ontwerp, daar draait het om. De Can-Am Spyder F3 legt de lat nog hoger, en dat terwijl je dankzij de ontspannen zithouding nooit wilt stoppen.

*Can-Am Spyder F3 afgebeeld

VOGELVRIJ

VOEL JE VRIJ OP DE WEG

VOOR EEN SPORTIEVE RIJERVARING

Uitzonderlijke prestaties, comfort en stijl gecombineerd in één voertuig zorgen voor een onvergetelijke rijervaring. Ontdek de ongeëvenaarde vrijheid en geestdrift van de Can-Am Spyder F3.

NIEUW PAKKET

Maak elke rit speciaal

DE ULTIEME CRUISER VOOR TWEE

De nieuwe Spyder F3 Limited Special Series biedt het beste voor jou en je passagier. Met het comfortzadel, rek voor extra bagageruimte achteraan en premium kleuren wordt cruisen met z'n tweeën een genot.

OPVALLEND

Toon je eigen kleur

MAAK INDRUK

De nieuwe kleuren gaan dit jaar niet onopgemerkt voorbij, van het felle Manta Green en Viper Red tot het moderne Monolith Black met accenten in Octane Blue.

ONTSPANNEN ERGONOMIE

Tijdens korte of lange ritten maakt comfort het verschil. De Spyder F3 heeft een comfortzadel en kan aangepast worden met het UFit-systeem, afneembare ruggensteun en kort stuur zorgen voor maximale controle.

GEDURFDE, SPORTIEVE STIJL

Val op met dit opvallende voertuig. Met een stoer design en zichtbare motor, maar ook met nieuwe sierlijsten en kleuren, rijdt je nergens onopgemerkt voorbij.

ULTIEME PRESTATIES

Energieke prestaties tijdens elke rit. Je hart gaat sneller kloppen van de superieure verhouding vermogen/gewicht en optimale overbrengingsverhouding, KYB schokdempers en 115 pk op sommige modellen.

GEBRUIKSGEMAK EN COMFORT

Regen of zonneschijn, warm of koel; Je bent er altijd klaar voor. Met extra bergruimte om uw spullen mee te nemen en meer comfort dan ooit hoeft u zich nooit zorgen te maken over de toestand van de weg tijdens lange ritten.

PAKKETTEN EN SPECIFICATIES ONTDEKKEN

AANPASSING

Stel uw voertuig samen op maat van uw avontuur

MAAK INDRUK

Koop de Can-Am Spyder F3 van je dromen. Je kunt deze naar wens aanpassen met tal van accessoires en kleuren om uit te kiezen! Toon iedereen wie je echt bent.

VOORKOM GEDOE

GENIET VAN RIJDEN IN OPEN LUCHT MET EEN AUTORIJBEWIJS

Can-Am On-Road voertuigen zijn ontworpen om vlot mee te (leren) rijden. Raadpleeg de licentievereisten in uw land, in veel landen heb je geen motorrijbewijs nodig om te genieten van rijden in de open lucht.

ERVAAR HET DERDE WIEL

ERVAAR WAAROM STEEDS MEER BESTUURDERS KIEZEN VOOR CAN-AM ON-ROAD.

Een ritje maken met een model van Can-Am? Dat kan! Klik hieronder voor een spannende rit op drie wielen. Hiervoor is wellicht een geldig rijbewijs vereist.

WE ZIJN ER OM JE TE HELPEN

ANTWOORDEN OP AL JE VRAGEN

Onze dealers staan klaar om onze bestuurders te helpen. Heb je een vraag over je voertuig of een toekomstige aankoop, ga dan te rade bij een dealer in uw buurt.