6 redenen om een Can-Am-dealer te bezoeken

Ben je klaar voor een upgrade?

Hoewel je online alle informatie kunt krijgen die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen over de aankoop van een voertuig, en hoewel je je voertuig zelfs online helemaal aan je wensen kunt aanpassen, gaat er niets boven een persoonlijk bezoek aan een dealer.

6 redenen om een Can-Am-dealer te bezoeken

Ben je klaar om je voertuig te upgraden? Hoewel je online alle informatie kunt krijgen die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen over de aankoop van een voertuig, en hoewel je je voertuig zelfs online helemaal aan je wensen kunt aanpassen, gaat er niets boven een persoonlijk bezoek aan een dealer.

Onze dealers hebben deskundige verkopers in dienst die je vragen kunnen beantwoorden en je kunnen begeleiden bij het vinden van de perfecte Can-Am voor jou. Je kunt ook een proefrit maken op verschillende modellen en ze van dichtbij bekijken. Maar dat is nog maar het begin, want een bezoek aan een Can Am-dealer heeft nog meer voordelen waar je misschien nog niet aan had gedacht.

Voordat je een definitieve beslissing neemt, volgen hier zes goede redenen om een bezoek aan een Can-Am-dealer te brengen.

 

 

De binnenloopfactor

Er gaat natuurlijk niets boven het persoonlijk bekijken van voertuigen. Een bezoek aan een Can-Am-dealer brengt je in de juiste stemming om verschillende modellen naast elkaar te zien en ze te vergelijken. Je kunt er op gaan zitten en een proefrit maken en je krijgt een goed beeld van welk model het beste bij je behoeften past.
 

 

 

Rij-uitrusting

Bij een erkende BRP-dealer vind je een geweldige collectie rij-uitrusting. Je kunt vesten, handschoenen en helmen uitproberen, zodat je zeker weet dat ze goed passen voordat je ze koopt. Omdat de maten per merk kunnen verschillen, is het fijn dat je ze kunt zien en voelen voordat je tot aankoop overgaat.
 

 

 

Accessoires

Je kunt bij de dealers de modellen in de showroom bekijken, zodat je kunt beoordelen welke accessoires het meest praktisch en geschikt voor je zijn. De goed geïnformeerde verkopers kunnen je bovendien adviseren over welke accessoires het beste bij je passen op basis van je rijstijl en rijgedrag.

 

 

 

Goed geïnformeerde verkopers

De verkopers bij Can-Am-dealers zijn goed voorbereid om je vragen te beantwoorden. Ze kunnen je helpen met de technische details en met je vragen over de voertuigen zelf, accessoires en rij-uitrusting. Je kunt ze vragen stellen over de gebruikskosten, de voor- en nadelen van elk model en je kunt zelfs een proefrit vragen.

 

Financieringsopties

Wanneer je gereed bent om de volgende stap te zetten, dan heb je bij een dealer direct toegang tot financieringsopties. Can-Am-dealers werken met erkende financiële instellingen samen waardoor ze je de beste voorwaarden voor een voertuiglening kunnen bieden. Ze kunnen je ook helpen bij het onderhandelen over maandelijkse betalingen en informatie geven over lopende promoties.

 

Kwaliteit en duurzaamheid

Als je een Can-Am bij een erkende BRP-dealer koopt, is de kans groter dat je een voertuig krijgt waar je echt van zult genieten. Dealers inspecteren en controleren hun voertuigen zorgvuldig om er zeker van te zijn dat ze in de best mogelijke staat verkeren. Maak je je zorgen over het onderhoud van je nieuwe voertuig op de lange termijn? Als je bij een dealer koopt, krijg je waarschijnlijk garantie op je voertuig.

 

Kortom: een bezoek aan een Can-Am-dealer is de beste manier om er zeker van te zijn dat je het meeste uit je nieuwe voertuig haalt. Je kunt de modellen persoonlijk van dichtbij bekijken, uitrusting en accessoires passen, deskundig advies krijgen en de financieringsopties bekijken. Dus waar wacht je nog op? Bezoek vandaag nog je dichtstbijzijnde Can-Am-dealer!

 


ANTWOORDEN OP AL JE VRAGEN

Bekijk alle vragen
 • Hoe noem je een motorfiets met 3 wielen?

  Hoe noem je een motorfiets met 3 wielen?  MEER INFORMATIE
 • Wat zijn de verschillende categorieën van motoren op 3 wielen?

  Wat zijn de verschillende categorieën van motoren op 3 wielen?  MEER INFORMATIE
 • Motorfietsen met 3 wielen: wat zijn de voordelen?

  Motorfietsen met 3 wielen: wat zijn de voordelen?  MEER INFORMATIE
 • Welke 3-wielige motorfiets van Can-Am kiezen?

  Welke 3-wielige motorfiets van Can-Am kiezen?  MEER INFORMATIE