Ledereen is welkom op de weg

Historisch gezien hebben motoren een nogal mannelijk imago. Maar bij Can-Am beseffen we dat de weg van iedereen is. Net daarom dat onze 'Women of On-Road'-community voor ons zo belangrijk is – ze zet meer mensen aan om de weg op te gaan, en die weg discrimineert niet. 

We vroegen aan enkele vrouwelijke bestuurders wat On-Road voor hen betekent. Hieronder hoor je hun gedachten over hoe je in de 3-wielige motorcommunity je eigen plekje kunt verwerven.

Rijden is meer dan een passie

De geweldige On-Road-community bestaat uit mensen van alle rangen en standen van overal ter wereld die eenzelfde passie delen voor rijden met 3-wielige Can-Am voertuigen. Die community is vastbesloten om absoluut iedereen te helpen hun eventuele angsten te overwinnen en op een Can-Am te stappen.

Verschillende leden omarmen verschillende aspecten van het rijden. Voor sommigen betekent het een passie voor snelheid en rijden. Maar dit is niet de enige reden waarom een Can-Am Spyder of Can-Am Ryker voor hen de beste keuze is. Het gaat even goed, zo niet meer, om een gevoel van macht en onafhankelijkheid op de weg. Dat is een gevoel dat de hele gemeenschap verenigt.

De hele reis samen rijden

Onze Women of On-Road-community is net zo goed een gemeenschap, als een manier voor ons en alle betrokkenen om iets te doen aan het duidelijke onevenwicht in genderaanwezigheid op de weg. Het is een manier om vrouwen meer macht te geven op elk moment van hun reis op de weg. 

De Women of On-Road-community heeft tot doel vrouwen met een passie voor de motor die tot een groep willen behoren een gevoel van zekerheid, veiligheid en steun te geven. Wij hopen dat we hiermee zoveel mogelijk vrouwen het ware gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid van het rijden kunnen geven.

 Leer ons kennen en wordt deel van een groter geheel

Speel je met de gedachte om Can-Am bestuurder te worden, ben je een beginnende bestuurder of wil je je netwerk uitbreiden, sluit je dan aan bij de On-Road-community ! Je zult wel zien dat er heel veel materiaal is om je op weg te helpen, mensen er hun verhaal doen over hoe ze Can-Am bestuurder werden en nog veel meer!

We hopen je op de open weg te zien, waar je jezelf kunt herontdekken en er een heel nieuwe wereld van vrijheid op je wacht!

Al uw vragen, beantwoord

Bekijk alle vragen
 • Lang haar en 3-wielig voertuig

  Lang haar en 3-wielig voertuig  MEER INFORMATIE
 • Welke 3-wielige motor van Can-Am is het beste voor vrouwelijke bestuurders?

  Welke 3-wielige motor van Can-Am is het beste voor vrouwelijke bestuurders?  MEER INFORMATIE
 • Welke 3-wielige motorfiets van Can-Am kiezen?

  Welke 3-wielige motorfiets van Can-Am kiezen?  MEER INFORMATIE