Ontdek BRP GO!

Smartphone app voor bestuurder

Op het scherm van 7,8 inch van je Can-Am Spyder krijg je rechtstreeks toegang tot verschillende voor het voertuig geoptimaliseerde apps. Verbind je telefoon en gebruik de compatibele apps om routebeschrijvingen te krijgen, je favoriete nummers te beluisteren, het weerbericht te bekijken en nog veel meer - terwijl jij gewoon geniet van de rit.

Alles-in-één

We hebben alles wat je nodig hebt voor al jouw powersportvoertuigen samengebracht in BRP GO!. Met de integratie van onze BRP Connect technologie in BRP GO! krijg je een volledig geïntegreerde ervaring.

Handig

BRP GO! bevat een ingebouwde stap-voor-stap handleiding om jouw telefoon te koppelen met je voertuig. Zo kun je gebruik maken van jouw favoriete technologie in een meer gestroomlijnd systeem.

Nieuw, beter

BRP GO! is ontworpen met verbeterde functies. Bovendien hebben we de interface bijgewerkt, zodat je kunt genieten van een meer intuïtieve, gebruiksvriendelijke ervaring, met een gestroomlijnd design.

COMPATIBELE APPS

Alleen beschikbaar bij het lcd-display van 7,8 inch

*Houd er rekening mee dat de lijst met compatibele apps in je land kan verschillen, afhankelijk van de beschikbaarheid van deze apps in je regio.

VAAK GESTELDE VRAGEN

Meer ontdekken over BRP GO! app (alleen in het Engels)