TERUG NAAR INFO OVER TERUGROEPINGEN

CAN-AM® RYKER - WIELMOER KAN BARSTEN

Onderwerp: Can-Am® Ryker - Wielmoer kan barsten

Geachte bezitter van een Can-Am On-Road,

BRP voert om veiligheidsredenen een terugroepactie uit op de Can-Am Ryker 2019 en 2020. 

Uit onze gegevens blijkt dat u een voertuig bezit dat hier mogelijk bij betrokken is.


Over welke modellen gaat het precies?

Het gaat om specifieke serienummers van de Can-Am Ryker van modeljaar 2019 en 2020.


Wat is het potentiële probleem?

De wielmoeren kunnen barsten, wat een verminderde klemkracht tot gevolg kan hebben. Uiteindelijk kan dit invloed hebben op de betrouwbaarheid van de wieleenheid en het rijgedrag van het voertuig. Hierdoor kan het risico op een crash groter zijn.


To confirm that your VIN (Vehicle identification Number) is affected, contact your authorized Can-Am On-Road dealer or BRP at 1-888-272-9222 between 8:00 a.m. and 8:00 p.m. Eastern time 7 days a week.

Wat zal BRP doen?

BRP zal uw voertuig kostenloos repareren. De corrigerende maatregelen omvatten het vervangen van de drie wielmoeren. Deze service duurt niet meer dan 1 uur. De benodigde onderdelen voor het verhelpen van dit probleem zullen geleidelijk beschikbaar worden gesteld.


Wat moet u doen?

Neem contact op met een erkende BRP Can-Am On-Road dealer en maak een afspraak om de terugroepactie om veiligheidsredenen aan uw voertuig te laten uitvoeren.

U kunt met uw voertuig doorrijden. Indien uw voertuig een of meerdere gebarsten moeren heeft, raden we aan de update zo snel mogelijk bij uw voertuig te laten uitvoeren.

Opmerking: De aanwezigheid van de rode borgklem voorkomt dat een gescheurde moer loskomt. 

Ook als uw voertuig over eventuele modificaties na de verkoop beschikt, kunt u deze service nog steeds kostenloos ontvangen. Ondanks de aanwezigheid van deze aanpassingen zal een bestaande garantie of bestaand onderhoudscontract geldig blijven terwijl de service wordt uitgevoerd.

Indien u de wielmoeren eerder hebt moeten vervangen en BRP de reparatiekosten niet heeft vergoed, neem dan contact met ons op voor een kostenvergoeding. Uw voertuig moet echter nog steeds worden gerepareerd (aanbrengen van de nieuwe wielmoeren).
 

Wat moet u doen als u gelooft dat dit bericht u per vergissing is toegestuurd?

Dit bericht werd u verstuurd volgens de recentste informatie in ons bezit. Als informatie in dit bericht onjuist is, vragen we u zo snel mogelijk contact op te nemen met BRP.

 

Heeft u nog vragen, heeft u hulp nodig of zoekt u uw dichtstbijzijnde erkende BRP dealer:

OR

  • Of bel: +32 9 218 26 00
     

Uw veiligheid staat bij ons voorop en het is voor ons belangrijk dat u tevreden blijft met onze producten. Wij verontschuldigen ons voor mogelijk ongemak en zijn toegewijd om dit proces zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

We danken u voor uw onmiddellijke aandacht voor dit probleem.

 

Hoogachtend,
BRP Customer Services Department