TERUG NAAR INFO OVER TERUGROEPINGEN

CAN-AM SPYDER RT – NOODREMSITUATIE: MOGELIJK PLOTSELING VERLIES VAN REMVERMOGEN REM

April 1, 2020

Can-Am® Spyder RT – Noodremsituatie: mogelijk plotseling verlies van remvermogen Rem

 

Geachte bezitter van een Can-Am On-Road®,

BRP voert om veiligheidsredenen een terugroepactie uit op de Can-Am Spyder RT van modeljaar 2020.

 

Uit onze gegevens blijkt dat u een voertuig bezit dat hier mogelijk bij betrokken is.

 

Wat is het potentiële probleem?

In noodremsituaties kan de steun waarmee het remmechanisme bevestigd is breken en een volledig verlies van het remvermogen veroorzaken. Hierdoor kan het risico op een crash groter zijn. 

 

Over welke modellen gaat het precies?

Het gaat om specifieke serienummers van de Can-Am Spyder RT van modeljaar 2020.

 

Wat zal BRP doen?

BRP zal uw voertuig kostenloos repareren. Deze service neem ongeveer 1 uur in beslag.  

 

Wat moet u doen?

  • Neem contact op met een erkende BRP Can-Am On-Road dealer en maak een afspraak om de terugroepactie om veiligheidsredenen aan uw voertuig te laten uitvoeren.
  • Neem in acht dat wanneer u met uw voertuig blijft rijden, u in een noodremsituatie mogelijk al het remvermogen verliest. We raden u aan om de terugroepactie zo snel mogelijk aan uw voertuig te laten uitvoeren.

 

Ook als uw voertuig over eventuele modificaties na de verkoop beschikt, kunt u deze service nog steeds kostenloos ontvangen. Ondanks de aanwezigheid van deze aanpassingen zal een bestaande garantie of bestaand onderhoudscontract geldig blijven terwijl de service wordt uitgevoerd.

 

Wat moet u doen als u gelooft dat dit bericht u per vergissing is toegestuurd?

Dit bericht werd u verstuurd volgens de recentste informatie in ons bezit. Als informatie in dit bericht onjuist is, vragen we u zo snel mogelijk contact op te nemen met BRP.

Uw veiligheid staat bij ons voorop en het is voor ons belangrijk dat u tevreden blijft met onze producten. Wij verontschuldigen ons voor mogelijk ongemak en zijn toegewijd om dit proces zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

We danken u voor uw onmiddellijke aandacht voor dit probleem.

 

Hoogachtend,
BRP Customer Services Department

 

 

--------------------- COVID-19 ---------------------

 

Gezien de situatie met betrekking tot het nieuwe coronavirus (COVID-19) blijven lokale overheden in verschillende delen van de wereld een 'Blijf thuis'-beleid voeren. Daarom wordt u vriendelijk verzocht om contact op te nemen met uw lokale dealer voordat u een bezoek brengt, aangezien de openingstijden of dienstverlening van deze dealer wellicht gewijzigd zijn en het bedrijf mogelijk tijdelijk is gesloten.

 

Gezien de situatie met betrekking tot het nieuwe coronavirus (COVID-19) blijven lokale overheden in verschillende delen van de wereld een 'Blijf thuis'-beleid voeren. Daarom wordt u vriendelijk verzocht om contact op te nemen met uw lokale dealer voordat u een bezoek brengt, aangezien de openingstijden of dienstverlening van deze dealer wellicht gewijzigd zijn en het bedrijf mogelijk tijdelijk is gesloten

 

Wij blijven ons niettemin inzetten om u informatie te bieden over terugroepacties die gerelateerd zijn aan de veiligheid van uw vaartuig en we doen ons best om de impact die deze situatie op u kan hebben te beperken.

 

Heeft u nog vragen, heeft u hulp nodig of zoekt u uw dichtstbijzijnde erkende BRP dealer:

  • Ga naar: www.brp.com
  • Of bel: +32 9 218 26 00