VOERTUIGONDERHOUD CAN-AM ON-ROAD

Met een compleet assortiment van alles wat je nodig hebt, van de dagelijkse voorbereiding tot opslag op lange termijn en doe-het-zelf-onderhoud, zijn XPS-producten ontworpen om de behoeften van zelfs de meest veeleisende bestuurders en omstandigheden ter wereld te overtreffen.

COMPLETE ONDERHOUDSOPLOSSING

XPS beschermt meer dan alleen de motor. Met een volledig assortiment onderhoudsproducten voor je voertuig biedt XPS alles wat je nodig hebt om je voertuig in topconditie te houden.

 

HET VOORDEEL VAN XPS

XPS smeermiddelen zijn ontwikkeld en getest bij de temperaturen en omstandigheden waar BRP-voertuigen in rijden en staan in alle omstandigheden garant voor topprestaties en betrouwbaarheid.

PRESTATIES DIE VERTROUWEN INBOEZEMEN

Wanneer alleen topprestaties in de meest veeleisende omstandigheden goed genoeg zijn, vertrouwt de wereldtop op het racecircuit op XPS. Van stof en vuil tot sneeuw, en alles daartussenin - XPS presteert in de meest veeleisende omgevingen wereldwijd.

XPS OLIE EN ONDERHOUDSPRODUCTEN

XPS smeermiddelen en onderhoudsproducten zijn de beste manier om je On-Road voertuig optimaal te laten presteren en als nieuw te houden.

DE OLIEVERVERSINGSPAKKETTEN DIE JE ROTAX MOTOR DRAAIENDE HOUDEN

ONGEËVENAARDE BETROUWBAARHEID

De meest geavanceerde olie voor sportvoertuigen, ontworpen voor uitzonderlijke bescherming en langere levensduur van de olie.

GEBRUIKSGEMAK

Steeds de juiste hoeveelheid olie. Inclusief perfect passende originele onderdelen.

KOSTENBESPARINGEN

Bespaar 7% in vergelijking met het afzonderlijk aankopen van alle onderdelen.