VOERTUIGONDERHOUD CAN-AM ON-ROAD

Met een compleet assortiment van alles wat je nodig hebt, van de dagelijkse voorbereiding tot opslag op lange termijn en doe-het-zelf-onderhoud, zijn XPS-producten ontworpen om de behoeften van zelfs de meest veeleisende bestuurders en omstandigheden ter wereld te overtreffen.

HET VOORDEEL VAN XPS

XPS smeermiddelen zijn ontwikkeld en getest bij de temperaturen en omstandigheden waar BRP-voertuigen in rijden en staan in alle omstandigheden garant voor topprestaties en betrouwbaarheid.

COMPLETE ONDERHOUDSOPLOSSING

XPS beschermt meer dan alleen de motor. Met een volledig assortiment onderhouds- en verzorgingsproducten voor je voertuig biedt XPS alles wat je nodig hebt om je voertuig in topconditie te houden.

PRESTATIES DIE VERTROUWEN INBOEZEMEN

Wanneer alleen topprestaties in de meest veeleisende omstandigheden goed genoeg zijn, vertrouwt de wereldtop op het racecircuit op XPS. Van stof en vuil tot sneeuw, en alles daartussenin - XPS presteert in de meest veeleisende omgevingen wereldwijd.

XPS OLIE EN ONDERHOUDSPRODUCTEN

XPS smeermiddelen en onderhouds- en reinigingsproducten zijn de beste manier om je On-Road voertuig optimaal te laten presteren en als nieuw te houden.

Dit is ons assortiment XPS-middelen:

  • XPS koolstofvrije brandstoftoevoeging - houdt het brandstoftoevoersysteem schoon, voor een snelle gasrespons. Beschermt tegen schade door ethanolbrandstof.
  • XPS multi-reiniger - de perfecte manier om hardnekkige vlekken en vuil van remstof te verwijderen. Veilig te gebruiken op metalen en plastic oppervlakken.
  • XPS insectenreiniger - veilig en snel insecten en teer verwijderen van je voertuig.
  • XPS vuilverwijderaar - reinigt wat niet verwijderd kan worden met een traditionele wasbeurt; de perfecte oplossing om vet, olie en remstof te verwijderen.