KUUDEN RENKAAN VOIMA

OUTLANDER 6X6 ON VALMIINA HAASTEISIIN

USKOMATON ETENEMISKYKY

Raskaita kuormia hankalissa maastoissa? Ei ongelmaa, Outlander 6X6:n kuusi vetävää pyörää yhdistettynä vomakkaaseen Rotax-moottorin ja reiluun 318 kg:n kuormaus kapasiteettiin tekevät siitä mönkijämaailman kuninkaan.

OFF-ROAD LIVIN'

Kaikille meille, jotka elämme haasteita varten ja kaipaamme maastoon, Can-Am takaa suorituskyvyn.

MUKAVUUDESTA TINKIMÄTTÄ

Maailma on avoin. Poluilta pelloille ja metsistä vuorenhuipuille tämä paikka sopii niille, jotka uskaltautuvat seikkailemaan. Viemme sinut perille SSV- ja ATV-mallistomme avulla.

OUTLANDER XU+

Suunniteltu Pohjoismaihin

KORKEAMPI VAATIMUSTASO

Kaikki Outlander XU+ -paketin ominaisuudet ovat valmiiksi asennettuja vakiovarusteita. Lue lisää monipuolisista ominaisuuksista ja ota selvää, miksi Outlander XU+ on alan paras kokonaisuus.

CAN-AM 2021 SSV-AJONEUVOT

Käytännöllisyyttä ja iloa samassa paketissa

YMPÄRIVUOTISTA MUKAVUUTTA

Can-Am SSV-ajoneuvot tarjoavat lisätilaa ja -mukavuutta kaikissa sääoloissa, jokaista tehtävää varten.

EMME OLE EDULLISIN VAIHTOEHTO JA SE ON HYVÄ ASIA

Kompromissi on harvoin paras ratkaisu. Kuskimme ansaitsevat sekä parhaan ajokokemuksen että parhaan vastineen rahoilleen, eivät vain toista. Jos arvo merkitsee sinulle vain hintalappua, ajattelet turhan kapeasti. Can-Am-ajoneuvo on sijoitus. Se tarjoaa markkinoiden parhaan ajokokemuksen ja korkean jälleenmyyntiarvon myötä myös markkinoiden parhaan vastineen rahalle.

ATVEA eTraining

Turvallisen ja vastuullisen ajokokemuksen puolesta!

Riippumatta miten hyvin osaat ajaa mönkijällä, olet sitten aloittelija tai kokenut kuljettaja, turvallisuus on aina etusijalla!

Suorita tämä ilmainen vuorovaikutuksellinen eTraining omaan tahtiisi!

VALINTAOPAS

SINULLE SOPIVA CAN-AM

Nyt on aika aloittaa matkasi huippuluokan maastoajoneuvojemme ratissa. Jokainen SSV-ajoneuvo ja mönkijä on suunniteltu erityisen suorituskykyiseksi parhaiden luotettavuus- ja kestävyysominaisuuksien ansiosta.

 

SUUNNITTELE OMASI

UNELMOI, RAKENNA, TOISTA

Valitse mikä tahansa mallistomme hyötykäyttöön suunnitellusta mönkijästä tulta nielevään Maverick SSV:hen ja rakenna se mieleiseksesi. Lisävarusteilla saat rakennettua unelma-ajoneuvosi.

TARJOUKSET

HYÖDYNNÄ ETUSI HANKKIESSASI UUDEN CAN-AM MÖNKIJÄN

Uusi Can-Am on lähempänä kuin uskotkaan. Nyt on paras aika hankkia uusi mönkijä Tutustu tarjouksiimme!

ASTETTA PAREMPAA

Can-Amin ja yhteistyökumppaneiden valikoimasta löytyvät sopivat varusteet sekä sinulle että ajoneuvollesi.

TEE OIKEA VALINTA

Saat ajoneuvosi kanssa täysin yhteensopivat lisävarusteet Can-Am-jälleenmyyjiltä. Tutustu hyöty-, talvi- ja maastokäyttöön tarkoitettuihin lisävarusteisiin, joiden valmistajina ovat muun muassa Baja Designs, S3 Power Sports, Yoshimura ja Dragonfire.