Viimeisin päivitys: 15. helmikuu 2023

Kuten tiedät, viime vuodet ovat olleet ennennäkemättömien haasteiden aikaa. Ajoneuvojemme suuri kysyntä yhdistettynä maailmanlaajuiseen tarvikepulaan on aiheuttanut meille tuotanto- ja logistisia haasteita, jotka voivat johtaa ajoneuvosi toimituksen viivästymiseen. Pandemian aiheuttamat vaikeudet, kuten elektroniikkakomponenttien puute, kuljetusruuhkat ja viimeisimpänä työvoimapula, jatkuvat. Toimitusjohtajamme José Boisjoli kertoo joistakin toimenpiteistä, joihin olemme ryhtyneet toimittaaksemme asiakkaidemme tilaukset haasteista huolimatta.

  • Olemme hankkineet lisätoimittajia maailmanlaajuisesti ja vuokranneet useita lentoja saadaksemme osat nopeammin.
  • Olemme lisänneet valmistus- ja varastointikapasiteettiamme.
  • Olemme muuttaneet tuotantoaikatauluja ja koonneet yksiköitä, joissa on joitakin viivästyneitä komponentteja, jotka olemme jälkiasentaneet itse tai jälleenmyyjillä myöhemmin.
  • Olemme onnistuneet laajentamaan viikonloppu- ja yövuoroja ja käyttäneet joitakin tiloistamme 24/7, ja useat toimiston työntekijät ovat osallistuneet vapaaehtoisesti tavanomaisen työaikansa ulkopuolella tuotteiden valmistamiseen kokoonpanolinjalla.    

Toimitusjohtajamme viesti

Huolimatta valtavista ponnisteluista monien logististen haasteiden voittamiseksi joudumme kohtaamaan viivästyksiä tuotannossa ja myös komponenttien saatavuudessa, mikä vaikuttaa jälleenmyyjäsi kykyyn viimeistellä ja luovuttaa ajoneuvosi sinulle.

Kannustamme sinua pitämään yhteyttä jälleenmyyjääsi jotta pysyt ajan Can-Am Off-Road -ajoneuvojen saatavuuden suhteen. Myös asiakaspalvelutiimimme palvelee sinua numerossa 0035 89 74 79 04 12, jos sinulla on kysyttävää.

Päivitämme tätä sivua kahden viikon välein ja pyrimme antamaan sinulle mahdollisimman tarkat tiedot tuotannostamme ja mahdollisista odottamattomista viivästyksistä.

Tiedämme, että tilanne on kaukana ihanteellisesta, ja kokoonpanolinjamme ja jälleenmyyjämme tekevät edelleen kaikkensa, jotta Can-Am Off-Road -ajoneuvosi saataisiin toimitettua mahdollisimman pian.

Kiitos jatkuvasta luottamuksestasi.

Usein kysytyt kysymykset

Tiedämme, että seikkailut ja muistojen luominen tuotteidemme avulla on tärkeää, ja pahoittelemme, että tämä viivästys saattaa vaikuttaa suunnitelmiisi. Pyrimme kaikin keinoin toimittamaan mallistomme mahdollisimman pian. Olemme parhaillaan lisäämässä tuotantokapasiteettiamme, jotta voimme vähentää asiakkaille aiheutuvia vaikutuksia. Kuten monilla muillakin yrityksillä, myös meillä on viivästyksiä, jotka johtuvat toimitusketjun rajoitteista ja tuotteidemme suosiosta. Tiedotamme jälleenmyyjälle päivityksistä sitä mukaa, kun niitä on saatavilla.

Pahoittelemme viivästystä, joka liittyy maailmanlaajuiseen tarvikepulaan sekä suureen kysyntään ja logistisiin haasteisiin. Jos et ole tyytyväinen ajoneuvosi odotettuun toimitusaikatauluun, voit keskustella jälleenmyyjän kanssa käytettävissäsi olevista vaihtoehdoista, joita voivat olla esimerkiksi siirto seuraavaan vuosimalliin tai käsirahan palauttaminen.

Pidämme kiinni sitoumuksestamme toimittaa tuote mahdollisimman pian, mutta jos haluat saada käsirahasi takaisin, ota yhteyttä suoraan jälleenmyyjään. Jos tarvitset lisäapua, voit myös soittaa numeroon 0035 89 74 79 04 12.

Kyllä, BRP:n tehtaat eri puolilla maailmaa ovat toiminnassa ja tuotantotiimimme tekevät ylitöitä. BRP on lisännyt lisävuoroja tuotantokapasiteetin lisäämiseksi, ja olemme laajentaneet tuotantolaitoksiamme nykyistä ja tulevaa kasvua varten.

Tuotteidemme suosio ja maailmanlaajuisen toimitusketjun ongelmien epävarmuus jatkuvat, ja se on tällä hetkellä epäselvää. Voit kuitenkin olla varma, että panostamme voimakkaasti luovien ratkaisujen löytämiseen, ja tiimimme tekevät ylitöitä, jotta voimme minimoida teille kaikille aiheutuvat vaikutukset.

Maailmanlaajuiset toimitusrajoitukset vaikuttavat meihin, kuten kaikkiin muihinkin yrityksiin. Teemme kaikkemme haasteiden lieventämiseksi, ja ilmoitamme päivityksistä sitä mukaa, kun niitä tulee saataville.

Ei, autoteollisuuden, teknologia-alan ja muiden alojen yritykset ympäri maailmaa kärsivät lopputuotteiden valmistukseen tarvittavien kriittisten komponenttien puutteesta suuren kysynnän ja ennakoimattomien maailmanlaajuisten kuljetusongelmien vuoksi.

Tuotantorajoitusten vuoksi voi olla mahdollista, että muutoksia on tehtävä. Tarkista jälleenmyyjältäsi, vaikuttavatko nämä muutokset tilaukseesi.

Viimeisimmät tiedot osista tai lisävarusteista, joihin viivästykset vaikuttavat, saat jälleenmyyjältäsi.

Paikallisella BRP-jälleenmyyjälläsi on tarkimmat toimitustiedot, ja suosittelemme toimimaan suoraan heidän kanssaan.

Investoimme keinoihin ylläpitää tuotantotasoa ja teemme kaikkemme toimittaaksemme tuotteesi ajallaan. Voit olla varma, että koko BRP:n henkilökunta on sitoutunut tekemään tämän puolestasi.

Meille on tärkeää toimittaa odottamiasi laadukkaita tuotteita, joten BRP on edelleen sitoutunut noudattamaan korkeita laatuvaatimuksiamme huolimatta nykyisistä tuotantorajoituksista.

Etkö vieläkään löydä vastausta?

Olemme täällä auttaaksemme