LAATUA, JOHON KANNATTAA SIJOITTAA

Kilpailijat saattavat yrittää kopioida tuotteitamme, mutta muutamissa asioissa he eivät koskaan tule vetämään meille vertoja: ajoneuvojemme innovatiivinen muotoilu, ensiluokkaiset maasto-ominaisuudet ja huippuunsa hiottu viimeistely.

Outlander XU+ on kehitetty vastaamaan kaikkiin tarpeisiin jopa vaativimmissakin olosuhteissa. XU+ on BRP-tiimin Skandinaviassa suunnittelema ja kehittämä mallisto, joka varmistaa, että sinä voit keskittyä pelkästään ajamiseen. Kaikki Outlander XU+ paketin ominaisuudet on tehdasasennettuja ja tulevat vakiona. Vertaa itse ja huomaa, että Outlander XU+ on markkinoiden kattavin paketti.

Can-Amilla on maailmanlaajuisesti neljä tuotesuunnittelukeskusta, joissa luodaan jatkuvasti uusia innovaatioita parhaan ajokokemuksen saavuttamiseksi.

Parhaat muotoilijat ympäri maailman ovat omistautuneet suunnittelemaan Can-Am-ajoneuvoja, jotta sinun käyttökokemuksesi olisi investointisi arvoinen. Can-Am tarjoaa sinulle parasta suorituskykyä niin muotoilun kuin insinöörityön saralla.

Vieläkö epäilet?

Can-Amin tuotteet ovat voittaneet useita Red Dot -palkintoja, joita myönnetään johtavasta tuotesuunnittelusta eri aloilla.

Viimeistelyllä on väliä. Can-Am -ajoneuvojen yksityiskohdat ovat tarkaan harkittuja ja erottavat sen kilpailijoistaan.

Viimeistellyn ulkoasun kruunaa alkuperäiset Can-Am -lisävarusteet, jotka on suunniteltu samanaikaisesti laitteiden kanssa.

TÄMÄ ON CAN-AM

LÖYDÄMME SINULLE SOPIVIMMAN MALLIN