10.25" KOSKETUSNÄYTTÖ

PREMIUM-TASOA

Tyyli ja sisältö yhdistyvät tässä kattavassa paketissa, jossa on paljon ominaisuuksia, sillä 10,25-tuumainen näyttö tarjoaa kristallinkirkkaan luettavuuden myös ajon aikana.

INTUITIIVINEN

Intuitiivinen käyttöliittymä tekee kuljettajasta tyytyväisen! Pääset helposti käsiksi kaikkiin toimintoihin kosketusnäytön avulla tai voit navigoida käyttöliittymässä turvallisesti ohjauspyörän hallintalaitteilla.

YHTEYDESSÄ

Parannetun yhteysjärjestelmämme ansiosta voit käyttää navigointiominaisuuksia ja älypuhelinsovelluksia suoraan kosketusnäytöltä ja ladata OTA-päivityksiä kaikkialla, missä sinulla on Wi-Fi.

Täydellinen mittaristo

Suuren 10,25" näytön avulla näet kaikki keskeiset ajotiedot selkeästi, valitsitpa sitten kokotilan (Full) tai kapean (Narrow) tilan.

Sovellusvalikko

Mitä valikossa on? Helppo pääsy kaikkiin sovelluksiin ja hallintalaitteisiin, jotka tekevät ajokokemuksestasi juuri sinulle mukavan.

Siinä on KAIKKI ominaisuudet ja toiminnot, joita ikinä haluaisit ajoneuvolta, mutta ei mitään hölynpölyä, joka tekisi sen käytöstä ylivoimaisen hankalaa. ERITTÄIN hyödyllinen ja toimiva ajamiseen. RAKASTAN SITÄ.

-Dustin Jones

 

SAATAVILLA NÄIHIN MALLEIHIN

BRP GO! - SOVELLUS

AJORETKIEN TULEVAISUUS ON TÄÄLLÄ

BRP GO!:n avulla voit luoda reittisuunnitelmia, saada tarkat navigointiohjeet ja seurata kavereitasi, ja lisäksi voit liittää sen suureen 10,25-tuumaiseen kosketusnäyttöön.