Can-Am x FastHouse

Meillä on pitkät perinteet aavikkokilpailuista. Intohimon takana ovat toveruus, hauskanpito ja aiempien uranuurtajien perintö. Tämä ajamisen ytimessä oleva henki saa meidät jatkamaan perintöä ahkeroimalla tinkimättömästi pölyn nostattamiseksi aamunkoittoon asti.

Tietoja Can-Amista

Kivien, lian ja dyynien mestari Can-Am selviytyy kaikista seikkailuista erityissuunnitelluilla ajoneuvoillaan. Tutki, aja ja hallitse kaikkia avoimia maastoja. Puolen vuosisadan villien ajojen jälkeen Can-Am vasta lämmittelee.

Tietoja FastHousesta

Muistellen kaduilla vallinneen rauhan, rakkauden ja vapauden aikoja. FastHouse perustuu entisaikojen tienraivaajien perintöön ja raivaa oman polkunsa tuottaessaan riemua kuin Purveyors of Good Times®. FastHouse on saanut tunnustusta klassisesta tyylistään ja omistautumisestaan kaavoista poikkeamiselle. Se valmistaa laadukkaita varusteita ja taiteellisia rentoja vaatteita samanhenkisille henkilöille, joiden mottona on Speed, Style ja Good Times®.

Ainutlaatuista yhteistyötä

FastHouse tunnetaan klassisesta tyylistään ja horjumattomasta sitoutumisestaan rajojen rikkomiseen. Se toimii läheisessä yhteistyössä maastoajosta kuuluisan Can-Amin kanssa tavoitteenaan luoda kumppanuus, joka yhdistää kaksi samanhenkistä, yhteisten intohimojen ja tavoitteiden eteenpäin ajamaa tuotemerkkiä. Yhdistämällä FastHousen estetiikan Can-Amin maastoajoneuvojen osaamiseen yhteistyö asettaa uuden vertailukohdan off-road-elämäntyylille, ikuistaa yhteisten arvojen ytimen ja jättää jälkeensä perinnön, josta kaikki voivat nauttia.

Tilaa uutiskirjeemme