BLI KJENT MED SSV

SSV-kjøretøy tilbyr mer plass og komfort og de er konstruert for utfordrende Nordiske forhold. I tillegg, med vår brede lineup og over 700 Can-Am tilbehør, er det en perfekt maskin for enhver bruk.

 

HVORFOR VELGE CAN-AM SSV?

Leter du etter et arbeidsverktøy til deg selv eller et universalkjøretøy for hele familien? Enten du velger Can-Am Traxter, Maverick Sport eller Maverick Trail, har du et kjøretøy som oppfyller de mest allsidige behovene. Can-Am SSV-kjøretøyer er pålitelige og enkle å bruke.

 

GØY Å KJØRE, BEKYMRINGSFRITT Å EIE

  • Drevet av Rotax - Pålitelig og kraftig motor
  • 2 års garanti
  • Registrert for vei som traktor med maksimal hastighet inntil 60 km/t (eller over 60 km/t hvis den er utstyrt med ABS) 
  • Ved å nedklassifisere til 40 km/t kan Can-Am kjøres med traktorførerkort (16 år)
  • Rimelig forsikring
  • Profesjonelt forhandler- og servicenettverk  

MAVERICK TRAIL

ALL-AROUND PLAYER

Maverick Trail er en perfekt kombinasjon av rekreasjon og praktisk nytte. Med Maverick Trail kan du ta med tilhenger eller bruke brøyteskjær, men den kan også brukes til et lengre eventyr på skogsstiene. Som en allsidig SSV gir Maverick Trail bruksglede for hele familien. Varme i førerhuset*, firehjulsdrift og pålitelig Rotax-motor gir sikker og komfortabel kjøring for hele familien. Og den uimotståelige Can-Am-designen gjør den til det mest populære kjøretøyet i nabolaget.

* Tilbehør

MAVERICK SPORT

GRENSELØS SSV

Opptil 95 hk, unikt bremse- og traksjonskontroll system – for de som ønsker litt av alt, har Can-Am en komplett lineup av rekreasjons modeller, inkludert Can-Am Maverick Sport, og 4-seter Maverick Sport MAX. Disse SSV-ene gir en utrolig kjøreopplevelse hele veien, alt fra å utforske nye områder, til sportskjøring og til og med lett nyttearbeid.

TRAXTER

KAPASITET 24/7, 365 DAGER I ÅRET.

Can-Am Traxter er solid, praktisk og smart. Hvis du trenger en skikkelig SSV til den tøffeste jobben, som er komfortabel og praktisk, er Traxter det riktige valget for deg. Can-Am Traxter er tilgjengelig som tre-seter eller seks-seter er vegregistrert som traktor og er din pålitelige ledsager når du skal frakte eller dra tung last, rydde gårdsplassen for snø eller bare forflytte deg enkelt fra punkt A til B. Og når Traxter ikke brukes til nytteformål, kan den gi masse glede og moro til hele familien.

FINN EN FORHANDLER

CAN-AM FAMILIEN KAN VÆRE NÆR DEG

Din Can-Am-forhandler eller servicesenter kan være nærmere enn du tror.

CAN-AM TILBEHØR

RIKTIG UTSTYR FOR JOBBEN

Med riktig tilbehør kan du ta din Can-Am SSV til nye høyder. Finn nyskapende tilbehør av høyeste kvalitet. Tilbehør som fungerer som det skal, passer perfekt og føles helt riktig. Fordi tilbehøret er laget av Can-Am – for Can-Am.