HVA ER DE FORSKJELLIGE CAN-AM-KJØREMODUSENE?

Du ville ikke hatt en Can-Am hvis du ikke hadde tenkt å bruke kjøretøyet ditt for alt det er verdt, ikke sant? Firehjulsdriftssystemene og kjøremodusene våre ligner på det du kanskje kjenner fra pickuper og SUV-er – med noen få viktige forskjeller for å maksimere terrengmulighetene dine. Se Dustin Jones dekke det grunnleggende eller les videre for å få vite mer for å få mest mulig ut av din Can-Am ATV eller SSV.

DRIVVERKSMODUSER

2WD

For de fleste graderte og trafikkerte terreng er det helt greit å la maskinen stå i 2WD; du vil til og med spare litt drivstoff på å gjøre det. Dette anbefales også når du forflytter kjøretøyet over korte avstander på asfalt.

4WD

For å sende motorkraft også til forhjulene, kobler du inn 4-hjulsdrift. Trekk på alle fire hjul kan brukes i alle hastigheter, og gir ekstra trekkraft for klatring, glatte forhold og løse underlag. Med denne innstillingen vil bakdelen ha mindre tendens til å svinge ut – men 4WD er ikke noen erstatning for å holde seg innenfor dine og kjøretøyets grenser.

4WD LOW

Lavere hastigheter under 30 km/t? Gjørmekjøring? Grov sti? Opplasting på henger? Her anbefaler vi 4WD LOW, for maksimal trekkraft og kontroll ved lavere hastigheter.

KJØREMODUSER

ØKO-modus

(hvis utstyrt) gir den mykeste gassresponsen, med den beste drivstofføkonomien. Du har alle kreftene tilgjengelig – du må bare gi litt mer gass for å slippe alle hestene løs.

WORK-modus

(hvis utstyrt) gir deg full kraft med mykere gassrespons for manøvrering på arbeidsplassen.

NORMAL modus

Litt sprekere enn ØKO-modus, og gjerne den beste modusen for det bredeste spekteret av terrengforhold.

SPORT-modus

(hvis utstyrt): Den raskeste gassresponsen og mest tilgjengelige ytelsen – du risikerer å glise fra øre til øre.

 

AVANSERTE MODUSER

4WD LOCK – VISCO-4LOK

ATV: Hvis maskinen er utstyrt med Visco-4Lok, vil denne bryteren låse frontdifferensialen på noen millisekunder, med bare et tastetrykk. Ikke noe slipp…bare grep.

BRAKE TRACTION CONTROL (BTC) MED 4WD LOCK

4WD LOCK-teknologien har de samme fordelene som Visco-4Lok. 4WD LOCK er tilgjengelig på ABS-modeller (Outlander X xc 1000 T og Outlander MAX XT-P 650-1000 T) opp til en maksimal hastighet på 30 km/t. ABS-kjørebistand overtar så snart som hastighetsnivået på 30 km/t er nådd.

TRAIL ACTIV, MUD, ROCK MODE – SMART-LOK

Smart-Lok er tilgjengelig på våre SSV-modeller, som en fullt låsbar-i-fart frontdifferensial med elektronisk styrte automatiske moduser som gir deg det beste veigrepet underlaget tillater.

COMFORT, SPORT, SPORT+ – SMART-SHOX

Mens du kjører, tilpasser Smart-Shox støtdemperne til terrenget, for den optimale miksen av komfort og kjøreenskaper. De tre modusene lar deg spesifisere ytelsen ytterligere, fra behagelig myk til sportslig stram.


 

Når terrengferdighetene dine utvikler seg, selvtilliten øker og du blir mer kjent med maskinen din, kan du trygt utforske disse funksjonene i ditt eget tempo.

Relaterte artikler

kundestøtte
 • Info
  HVILKEN TYPE DRIVSTOFF BRUKER JEG I MIN ATV ELLER SSV?

  HVILKEN TYPE DRIVSTOFF BRUKER JEG I MIN ATV ELLER SSV?  LES MER
 • Technical
  HVA ER FORSKJELLEN MELLOM EN ATV OG SSV?

  HVA ER FORSKJELLEN MELLOM EN ATV OG SSV?  LES MER
 • ATV
  4X4 & 6X6 ATV-ER - HVORDAN VELGE

  4X4 & 6X6 ATV-ER - HVORDAN VELGE  LES MER
 • Technical
  HVA ER D.E.S.S.-NØKLER?

  HVA ER D.E.S.S.-NØKLER?  LES MER