2023

Outlander PRO

Starter fra kr 107 900

Startprisen er inkludert MVA og leveringsomkostninger.

Se gjeldende kampanjer.

Med en Outlander PRO, blir jobben aldri for mye. Funksjoner som arbeidskalibrerte Rotax-motorer og en nyttelastkalibrert fjæring betyr at den er bygget for holde det gående.

*Outlander MAX PRO XU pakken vist

Aldri halvveis

Klar for enhver jobb

På tide å gå på jobb

Outlander PRO kan ta tittelen som din beste arbeidskamerat noensinne. Rotax-motorene er velprøvde, pluss at den har klassens beste slepekapasitet og en nyttekalibrert fjæring for bedre håndtering ved trekking av tung last. Nyttestøtfangere, 6-lags dekk og en hastighetsbegrenser lar deg også jobbe tryggere. På tide å sette i gang med gjøremålslisten.

Ingen kompromisser

Utelukk kompromisser med 2023 Outlander PRO

Den nye Outlander PRO tilbyr flere klasseledende egenskaper enn noen annen ATV, inkludert hestekrefter, dreiemoment, slepekapasitet og lagring. Sleng med nyttekalibrert fjæring, mer beskyttelse og 5000 kms vedlikeholdsintervaller, Outlander PRO tilbyr mer verdi enn noen gang.

Gir seg aldri

Den kan fort vare lenger enn deg

Den nye Outlander PRO ble bygget for å klare jobben. Rotax-motorer gir den hestekreftene til å jobbe hardere. Den nye pDrive-clutchen gir bedre ytelse og lavere vedlikehold enn noen konkurrent. Og det helt nye alu-chassiset er utprøvd av rallymestere, laget av samme materiale som Maverick.

Jobb de lengste skiftene

Funksjonene du trenger for å jobbe komfortabelt

2023-modellene av Outlander PRO får deg til alle slags arbeidssteder, med økt bakkeklaring. De nye, ergonomiske setene er perfekte for de 12-timers skiftene. Bøtter og lass med oppbevaring og tilbehør betyr at du kan ta med deg alt du trenger.

SE NÆRMERE PÅ PAKKER OG SPESIFIKASJONER FOR OUTLANDER PRO

SE ET SHOWROM

Legg inn din egen kontaktinformasjon for å finne den nærmeste forhandleren og servicesenter for Can-Am Off-Road.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

 • OUTLANDER
  2023

  OUTLANDER

  Fra kr 151 900

  Fra kr 151 900

  Alt du trenger for å regjere utendørs. Outlander setter kraft og stabilitet på lik linje, for å gi deg trygg håndtering, flest hestekrefter og den beste slepekapasiteten i sin kategori. Laget for å fungere i all slags terreng eller sesonger, og kan tilpasses til nesten alle jobber eller terrengbruk.

 • RENEGADE
  2023

  RENEGADE

  Fra kr 199 900

  Fra kr 199 900

  Renegade tar fatt der andre møter grensene. Den kraftigste familien av sports-ATV-er som er tilgjengelig i verden, kombinerer løpsprøvet ytelse og beskyttelse for å lede flokken gjennom seriøst utfordrende terreng.