Can-Am x FastHouse

Ørkenracing ligger dypt forankret i våre røtter. Lidenskapen blir smidd gjennom kameratskap, moro og arven fra de banebrytende førerne som kom før oss. Det er denne essensen som driver oss til å videreføre arven, med en ustoppelig forpliktelse til å sparke opp støv fra skumring til soloppgang.

Om Can-Am

Som en mester av steiner, skitt og sanddyner, takler Can-Am ethvert eventyr med spesialbygde kjøretøy. Utforsk, kjør og dominér alle terrengene utenfor allfarvei og åpne terreng. Etter et halvt århundre med ville kjøreturer, er Can-Am bare i oppvarmingsfasen.

Om FastHouse

Vi verdsetter dagene da mantraet på gaten var fred, kjærlighet og frihet. Fasthouse bygger på arven til de som kom før det, samtidig som det smir sin egen vei som Purveyors of Good Times® (Leverandører av moro). FastHouse får anerkjennelse for sin klassiske stil og dedikasjon til å bryte med normen. De skaper høytytende utstyr og kunstinspirerte fritidsklær for likesinnede individer som omfavner Speed, Style, and Good Times® (Hastighet, Stil og Moro).

Et unikt samarbeid

FastHouse, kjent for sin klassiske stil og urokkelige forpliktelse til å utfordre grenser, slo seg sammen med Can-Am, et anerkjent navn i off-road-industrien, for å bygge et partnerskap som forener to likesinnede merker drevet av felles lidenskaper og mål. Ved å kombinere FastHouse sin estetikk med Can-Am sine off-road-ferdigheter, setter dette samarbeidet en ny standard for off-road-livsstil, fanger kjernen av deres felles verdier og etterlater en arv som alle kan fryde seg over.

Abonner på nyhetsbrevet vårt