RALLYE DAKAR 2023

FÖLJ UPPDATERINGAR OM CAN-AM MAVERICK TÄVLINGSFÖRARE OCH DAKARRALLYT HÄR. 31 DEC. 2022-15 JAN. 2023

Redo för seger!

 

Vi samarbetar med Red Bull för att lyfta till nya höjder

Racingvärlden är tillbaka i Saudiarabien för 2023 års Dakarrally! Från den 31 december till den 15 januari kommer våra tävlingsförare att ge sig ut på den 7644 km långa resan mellan Ha’il och Jeddah. De kommer att tävla mot de ledande förarna i världens tuffaste race för att lansera den nya säsongen av World Rally-Raid Championship!

För 2023 års Dakarrally har Can-Am slagit sig ihop med Red Bull för att lägga en sjätte till raden av segrar. Vi kommer att ha en verkstadsbil för teamet med Red Bull och Can-Am, en föraroverall och en hel bilfolie som alla bär bådas färger. Med allt detta kommer våra förare att se mer vingburna ut än någonsin när de kör vår bil med Red Bulls WOW-faktor.

 

Följ tävlingen

Följ oss!

Håll dig uppdaterad med alla racets aspekter genom att följa oss på sociala medier @canamoffroad. Vi kommer att dela med oss av uppdateringar, nyheter, resultat och andra höjdpunkter från årets Dakarrally!

Den bara vinner

På vilket sätt är Dakarrallyt som klippt och skuret för Mavericks starka sidor?

Can-Am Maverick har det bästa förhållandet mellan kraft och vikt och pDrive rullvariator för att snabbt komma upp i varv. Den är en pålitlig partner som ger dig allt du behöver för att nå längre inom fingertoppsavstånd.

UPPTÄCK VÅRT GEMENSKAP

CAN-AM TERRÄNGER TÄCKAR MÅNGA TERRÄNGER OCH MÅNGA MODELLER