It's a wrap!

Vilket otroligt Dakarrally det har varit!

Intensivt, tufft och fullt av överraskningar - det har verkligen varit ett oförglömligt evenemang. Våra Can-Am-förare har visat upp enastående prestationer och fyllt oss med enorm stolthet. Särskilt Sara Price som har skrivit historia som den första amerikanska kvinnan att vinna en Dakar-etapp! Vi vill rikta ett stort tack till alla förare, arbetslaget, supportrar och alla som varit involverade i årets Dakar. Vi ser redan fram emot nästa års äventyr!

 

Dakar-rallyt i ett nötskal

En prolog, 12 etapper, 14 dagar och två försök att göra historia! Dakar har fem kategorier och Can-Ams tävlingsteam kommer att tävla i kategorin lätta fordon: Challenger (T3) och SSV (T4). T3s är prototyper tillverkade av specialiserade tillverkare och T4s är SSV-modeller. Våra djärva förare täcker 5 000 km av förrädisk terräng och är redo att regera världens tuffaste lopp igen.

Rutten för Dakar-rallyt 2024

Träffa våra förare

Lukas Lauda: hedra racinggenerna

Vinnande best

Se hur Maverick är skräddarsydd för att segra i öknen

Maverick är byggd för tuffa tävlingar som Dakar och levererar upp till 200 hk brusande prestanda. Smart Shox-fjädringen och pDrive primär-variatorn bidrar också till det perfekta förhållandet mellan effekt och vikt.

Teamspelare

Traxters mångsidighet och kraft i Dakar-rallyt 2024

Traxter ger stöd till Can-Ams racerteam och kommer att delta i 2024-års utgåva av Dakar-rallyt som ett mångsidigt verktyg för att hjälpa till med transport, återhämtning, depåkonfigurationer och mycket mer.

FÖLJ SPÄNNINGEN

Följ oss!

Håll jämna steg med alla aspekter av loppet när du följer oss på sociala medier @canamoffroad. Vi kommer att dela uppdateringar, nyheter, resultat och andra höjdpunkter från årets Dakar-rally!