FÖRTJÄNA VARJE ÄRR

Testa din Can-Am på riktigt och få saker gjorda.

KOM OCH ARBETA MED OSS

Våra fordon ska arbeta hårt. Det är med det i åtanke som vi utformar, konstruerar och visar dem – så att du kan förverkliga dina dagliga drömmar.

UPPTÄCK HÅRDA ARBETEN

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Pris från 179 900 kr

  Pris från 179 900 kr

  Allt du behöver för att dominera utomhus. Outlander sätter kraft och stabilitet på lika villkor, för säker hantering, de flesta hästkrafterna och den bästa dragkraften i sin kategori. Gjord för att prestera i varje terräng året runt, anpassningsbar till nästan alla jobb eller terränganvändning.

 • OUTLANDER PRO
  2024

  OUTLANDER PRO

  Pris från 125 900 kr

  Pris från 125 900 kr

  Med Outlander PRO blir inget jobb dig övermäktigt. Funktioner som Rotax motorer kalibrerade för jobb och en fjädring som är kalibrerad för uppgiften betyder att den är byggd för att bara gå och gå.

 • Traxter
  2024

  Traxter

  Pris från 191 900 kr

  Pris från 191 900 kr

  Traxter är extra robust för att ta dig bortom vardagen och den mest kapabla bland Can-Am SSV. På jobbet, på jaktturer, på gården och överallt där du behöver få jobbet väl gjort.

SSV

BYGGDA FÖR HÅRT ARBETE

Can-Am Traxter förenar förmågan hos en arbetshäst med andan hos våra oslagbara arbetsmaskiner, för enastående kapacitet som inte ger sig i första taget.

ATV-fordon

REDO FÖR VARJE UTMANING

En fortsättning på traditionen av hårt arbetande Can-Am-ATV-fordon med det bästa framför sig: en rejäl, kraftfull och mångsidig Can-Am Outlander som har gott om kapacitet och prestanda.

SE VÅRT UTBUD

UTFORSKA CAN-AMS UTBUD AV ARBETSFORDON