2024

Outlander PRO

Pris från 125 900 kr

Visa aktuella erbjudanden

Med Outlander PRO blir inget jobb dig övermäktigt. Funktioner som Rotax motorer kalibrerade för jobb och en fjädring som är kalibrerad för uppgiften betyder att den är byggd för att bara gå och gå.

* Outlander PRO XU HD7 paketet visas

Inga kompromisser

Med 2024 års Outlander PRO slipper du kompromissa

Nya Outlander PRO ger fler bäst-i-klassen-egenskaper än någon annan ATV, när det gäller bland annat hästkrafter, vridmoment, dragförmåga och förvaringsutrymmen. Lägg till det en fjädring som är kalibrerad för uppgiften, mer skydd och serviceintervall på var 4828:e km, så ger Outlander PRO mer för pengarna än någonsin.

Vägrar ge upp

Håller kanske längre än till och med dig

Nya Outlander PRO är byggd för att inte släppa taget. Rotax-motorer ger den fler hästkrafter för att kunna jobba hårdare. Den nya pDrive-kopplingen ger högre prestanda och mindre servicebehov än någon konkurrent. Och det helt nya chassit i legering är av samma typ som rallymästarnas, tillverkat i ett material liknande det i Maverick.

Jobba långa pass

De funktioner som krävs för att jobba bekvämt

Tack vare högre markfrigång ser 2024 års Outlander PRO till att du tar dig fram till alla arbetsplatser. De nya ergonomiska sätena är perfekta för de där tolvtimmarspassen. Och massor av förvaringsutrymme och tillbehör betyder att inget verktyg behöver lämnas kvar.

Huvudegenskaper

CAN-AM ON TOUR 2024

KOM, SE & PROVKÖR CAN-AM SENASTE ATV OCH SSV

Inga halvmesyrer

Klarar alla jobb

Dags att börja jobba

Outlander PRO kanske blir din bästa arbetskompis någonsin. Dess Rotax-motorer är väl beprövade ute på fälten, och dessutom har den bäst dragförmåga i sin klass och en fjädring som är kalibrerad för uppgiften ger bättre kontroll när du drar tunga lass. Dessutom gör en stötfångare som tål tuffa tag, 6-lagersdäck och en hastighetsbegränsare så att du jobbar säkrare. Dags att rassla igenom allt som behöver göras.

UTFORSKA OUTLANDER PRO PAKET OCH SPECIFIKATIONER

Verktyg för att välja rätt fordon

VISNINGSRUM

Lämna dina uppgifter för att hitta närmaste återförsäljare och servicecenter för Can-Ams offroad-utbud.

DU KANSKE ÄVEN GILLAR

 • Outlander PRO
  2023

  Outlander PRO

  Med Outlander PRO blir inget jobb dig övermäktigt. Funktioner som Rotax motorer kalibrerade för jobb och en fjädring som är kalibrerad för uppgiften betyder att den är byggd för att bara gå och gå.

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Pris från 179 900 kr

  Pris från 179 900 kr

  Allt du behöver för att dominera utomhus. Outlander sätter kraft och stabilitet på lika villkor, för säker hantering, de flesta hästkrafterna och den bästa dragkraften i sin kategori. Gjord för att prestera i varje terräng året runt, anpassningsbar till nästan alla jobb eller terränganvändning.

 • OUTLANDER 500/700
  2024

  OUTLANDER 500/700

  Pris från 139 900 kr

  Pris från 139 900 kr

  En ATV som klarar allt. Antingen du är ute efter att ge dig ut på leder eller att ta hem ett fiskafänge, är Outlander 500/700 redo när du är det.

 • RENEGADE
  2024

  RENEGADE

  Pris från 214 900 kr

  Pris från 214 900 kr

  Renegade tar vid där gränserna slutar. Den mest kraftfulla familjen med sportiga ATV-fordon som står att finna, med en kombination av racinginspirerad prestanda och skydd för att kunna ta täten i den svåraste terrängen.