2022

Traxter

Pris från 157 400 kr

Visa aktuella erbjudanden

Byggd med styrkan att klara det där lilla extra – Traxter är vår mest kapabla Can-Am någonsin: på arbetsplatser, jaktturer med mycket utrustning, inom jordbruk och varhelst jobbet behöver bli ordentligt gjort.

*Traxter BASE HD7 T paketet visas

 

ALLTID FIXAT

Nu finns den perfekta arbetsplattformen för dig.

Vägra ge upp

Planera? Att-göra-lista? Kontorstid? Can-Am Traxter bara arbetar. Tills du avslutar dagen. Klarar alla förhållanden, varje hinder och varje förare! Varje Can-Am Traxter är gjord för sin uppgift.

FÖRNYAT PROFFSET

GJORD FÖR TUFFA UPPGIFTER

BRANSCHLEDANDE FLAK 180 x 137cm

Verktygen du behöver är inbyggda: Can-Am Traxter PRO erbjuder avtagbara sidopaneler, dubblerat lastutrymme jämfört med en vanlig Can-Am Traxter. Få ditt jobb gjort snabbare! Branschledande last & förvaringsutrymme.

ÖVERPRESTERARE

KRAFT SOM HÅLLER OCH PRESTANDA SOM UNDERLÄTTAR KÖRUPPLEVELSEN

DET UTMÄRKTA BLEV PRECIS BÄTTRE

Vi har byggt Can-Am Traxter för att den ska vara hållbar, pålitlig och kraftfull. Och nu kan du välja mellan tre kraftfulla motorer (HD7, HD9 och HD10) och ett brett utbud av ABS-modeller. Arbeta bättre, kör bättre.

UTFORSKA CAN-AM TRAXTER-PAKET OCH SPECIFIKATIONER

BÄR VÅRT NAMN

SKAPA ETT ARBETSFORDON SOM KLARAR LIKA MYCKET SOM DU.

ANPASSA EFTER DINA ÖNSKEMÅL

Varje Can-Am Traxter kan utföra ett oändligt antal uppgifter. Välj delar och tillbehör för att skräddarsy ditt fordon för de uppgifter, den terräng och de förhållanden du möter.

VISNINGSRUM

LÄMNA DINA UPPGIFTER FÖR ATT HITTA NÄRMASTE CAN-AM ÅTERFÖRSÄLJARE OCH SERVICECENTER FÖR CAN-AM:s OFFROAD-UTBUD.

DU KANSKE ÄVEN GILLAR

 • OUTLANDER
  2022

  OUTLANDER

  Pris från 149 400 kr

  Pris från 149 400 kr

  Outlanders modellutbud som är mycket omfattande uppfyller även dina behov. Alla Outlander har det som krävs för att ta dig längre än någonsin. Men varje modell och paket är utformade för att öka kapaciteten ännu mer för dig som skall dra släp, köra i lera, ut och jaga, fara fram på leder och allt däremellan.

 • OUTLANDER 450/570
  2022

  OUTLANDER 450/570

  Pris från 88 400 kr

  Pris från 88 400 kr

  Imponerande komfort och kapacitet för alla förare. En perfekt avvägning av effektivitet, prestanda och pris. Outlander 450-570 ATV är allt du någonsin kommer att behöva... och mer därtill.