2021

Traxter

Pris från 139 900 kr

Visa aktuella erbjudanden

Byggd med styrkan att klara det där lilla extra – Traxter är vår mest kapabla Can-Am någonsin: på arbetsplatser, jaktturer med mycket utrustning, inom jordbruk och varhelst jobbet behöver bli ordentligt gjort.

*Traxter HD5 paketet visas

UTRUSTAD MED ABS

NYA TRAXTER PRO T ÄR DEN FÖRSTA TRAXTERN MED ABS.

BRANSCHLEDANDE FLAK 180 x 137cm

Vektygen du behöver är inbyggda: Traxter PRO erbjuder avtagbara sidopaneler, dubblerat lastutrymme jämfört med en vanlig Traxter. Få ditt jobb gjort snabbare! Branschledande last & förvaringsutrymme.

ALLTID FIXAT

Nu finns den perfekta arbetsplattformen för dig.

Vägra ge upp

Planera? Att göra-lista? Kontorstid? Traxter bara arbetar. Tills du avslutar dagen. Klarar alla förhållanden, varje hinder och varje förare! Varje Traxter är gjord för sin uppgift.

LÖSER DET MESTA

VI TAR INTE LÄTT PÅ GÖR-DET-SJÄLV-ANDAN: ETT STORT LASTFLAK, GOTT OM FÖRVARING OCH LINQ-SYSTEM – JAPP, DEN KLARAR ALLT.

STRÄCK PÅ BENEN

Den längre hjulbasen ger extra komfort, stabilitet, nyttolast och kapacitet för att få varje arbetsuppgift gjord utan att behöva bekymra sig om utrymmet.

UTFORSKA TRAXTER-PAKET OCH SPECIFIKATIONER

BÄR VÅRT NAMN

Skapa en Can-Am som klarar lika mycket som du.

ANPASSA EFTER DINA ÖNSKEMÅL

Varje Traxter kan utföra ett oändligt antal uppgifter. Välj delar och tillbehör för att skräddarsy ditt fordon för de uppgifter, den terräng och de förhållanden du möter.

VISNINGSRUM

Lämna dina uppgifter för att hitta närmaste återförsäljare och servicecenter för Can-Ams offroad-utbud.

DU KANSKE ÄVEN GILLAR

 • OUTLANDER
  2021

  OUTLANDER

  Pris från 121 900 kr

  Pris från 121 900 kr

  Outlanders modellutbud som är mycket omfattande uppfyller även dina behov. Alla Outlander har det som krävs för att ta dig längre än någonsin. Men varje modell och paket är utformade för att öka kapaciteten ännu mer för dig som skall dra släp, köra i lera, ut och jaga, fara fram på leder och allt däremellan

 • OUTLANDER 450/570
  2021

  OUTLANDER 450/570

  Pris från 80 900 kr

  Pris från 80 900 kr

  Imponerande komfort och kapacitet för alla förare. En perfekt avvägning av effektivitet, prestanda och pris. Outlander 450-570 ATV är allt du någonsin kommer att behöva... och mer därtill.