SÄG HEJ TILL SSV

Side-by-side vehicles (SSV) erbjuder mer utrymme, komfort och är byggda för krävande Skandinavisk terräng. Så med det breda utbudet av SSV:er och över 700 Can-Am tillbehör finns den perfekta maskinen oavsett behov.

Pris från 139 900 kr

VARFÖR VÄLJA CAN-AM SSV?

Letar du efter ett arbetsredskap till dig själv eller ett mångsidigt fordon för hela familjen? Oavsett om du väljer Can-Am Traxter, Maverick Sport eller Maverick Trail får du ett fordon som uppfyller de mest omväxlande behoven. Can-Am SSV är pålitliga och lättanvända.

ROLIG ATT KÖRA, BEKYMMERSFRI ATT ÄGA

  • Powered by Rotax - Pålitlig och kraftfull motor
  • 2 års garanti
  • Traktorregistrerad med maxhastighet 60 km/h eller över 60 km/h (om utrustad med ABS)
  • Kan omregistreras till traktor A (40 km/h) och är då tillåten med
    AM-körkort 
  • Låg försäkringskostnad
  • Professionellt återförsäljar- & servicenätverk

MAVERICK TRAIL

VAPENDRAGARE ÅRET RUNT

Maverick Trail är en perfekt kombination av nytta och nöje. Med Maverick Trail kan du dra släp eller ploga samtidigt som den är redo för långa äventyr i terrängen. Som ett mångsidigt fordon skapar Maverick Trail värde för hela familjen. Varm hytt*, fyrhjulsdrift och pålitlig Rotax-motor ger betryggande och komfortabel körning för alla förare i familjen, hela året. Med karakteristisk Can-Am-design blir den kvarterets mest eftertraktade fordon.  

* Säljs som tillbehör

MAVERICK TRAIL UTBUDET

MAVERICK SPORT

GRÄNSLÖS

Upp till 95 hk, unikt kontrollsystem för broms och grepp - För de som vill ha extra allt har Can-Am en full lineup av rekreations-modeller som innefattar Can-Am Maverick Sport och den fyrsitsiga Maverick Sport MAX. Dessa maskiner ger en otrolig körupplevelse hela vägen, från upptäcktsfärder i terrängen till sport-användning och även lättare arbetssysslor.

MAVERICK SPORT UTBUDET

TRAXTER

24/7, 365 DAGAR OM ÅRET.

Om du behöver en riktig arbetshäst för de tuffaste jobben men vill behålla komfort och bekvämligheter så är Traxter rätt val för dig. Traktor-registrerade Can-Am Traxter är din pålitliga kompanjon när du behöver bära eller dra tung last, ploga gården eller smidigt flytta dig från punkt A till punkt B. Traxter är tillgänglig i 3- eller 6-sitsig version och när Traxter inte används för arbete kan den skapa glädje för hela familjen.

TRAXTER UTBUDET