2020
Maverick Trail

Med start från 130 900 kr

Leveringsomkostninger tilkommer.

Visa aktuella erbjudanden

På vårt smalaste SSV-fordon, 127 cm brett och med Can-Am kvalitet rakt igenom, sitter du bekvämt hela vägen. Byggt för att prestera på såväl långfärder som nya leder.

*Maverick Trail 800 package shown

STORLEKEN ÄR AVGÖRANDE

Du tittar på vårt första fordon som håller Can-Am-kvalitet rakt igenom – och bara är 50 tum brett. Kompromisser? Inte här.

SE VART 50 TUM KAN TA DIG

Bredd i reseformat men utan tillhörande kompromisser. Förmågan att ta sig fram vart du än vill och ett bekvämt säte, sittbrunn och reglage som tar dig ut ur komfortzonen och in i nästa äventyr.

DET ÄR PERSONLIGT

PAC-redo elektronik och en 625 W-generator samt 10 inbyggda LinQ-fästpunkter för mer än 300 uppgraderingar från BRP.

SERIÖST UTRUSTAD

En plattform – oändliga användningsmöjligheter. Välj mellan hundratals egenutvecklade uppgraderingar av hög kvalitet och gör Maverick Trail till din.

NÅGRA HÖJDPUNKTER

Om det bär vårt namn, så är det byggt för att monteras och passa felfritt. Uppgraderingar som kvartsdörrar, heltäckande tak, skyddsplåtar av HMWPE, stryktåligare stötdämpare och fyrpunktsbälte med axelstoppning.

UTFORSKA MAVERICK TRAIL-PAKET OCH SPECIFIKATIONER

VI HAR KARTAN

Ange din plats för att hitta en återförsäljare nära dig

DU KANSKE ÄVEN GILLAR

 • Maverick
  2020

  Maverick

  Från 300 900 kr

  Från 300 900 kr

  Körning så som den var ämnad. Utforska, far fram och ge dig in i terrängen med vårt högpresterande fordon som klarar det mesta.

 • Maverick Sport
  2020

  Maverick Sport

  Från 217 900 kr

  Från 217 900 kr

  Det vassaste sättet att ta sig från A till B, på all slags terräng, i alla väder, med eller utan full last. Ett Can-Am-fordon är alltid redo för nästa äventyr.