10.25" COLOR TOUCHSCREEN DISPLAY

PREMIUM

Stil och innehåll blandas i detta omfattande paket med många funktioner, som exempelvis displayen på 10,25" (260 mm) som ger kristallklar bild för enkel avläsning under turerna.

INTUITIV

Ett intuitivt gränssnitt ger en gladare förare! Njut av den enkla åtkomsten till alla funktioner med pekskärmen, eller använd kontrollerna på ratten för att navigera säkert i gränssnittet.

ANSLUTEN

Vårt förbättrade ekosystem med anslutningsmöjligheter låter dig använda navigeringsfunktioner och smartphone-appar direkt på pekskärmen och ladda ner uppdateringar via radio (OTA) överallt där du har WiFi.

Fullständig mätare

Blicken på bucklan! Den stora skärmen på 10.25" (260 mm) låter dig tydligt se alla viktiga mätvärden för åkturen, oavsett om du föredrar läget Fullt eller Smalt.

Appmeny

Vad finns det i menyn? Enkel åtkomst till alla de appar och kontroller som gör din körupplevelse till din alldeles egna.

Den har ALLA egenskaper och funktioner som du vill ha i ett fordon, utan en massa nonsens som skulle göra den överväldigande att använda. VÄLDIGT användbar och funktionell att köra. ÄLSKAR DEN.

-Dustin Jones

 

TILLGÄNGLIG PÅ DESSA MODELLER

APPEN BRP GO!

FRAMTIDENS KÖRNING ÄR HÄR

BRP GO! låter dig skapa resplaner, få navigeringshjälp sväng för sväng och spåra dina vänner, plus att du kan ansluta den till den enorma 10,25" (260 mm) pekskärmen.