GÖR ALLT MED SSV-fordon

Inget jobb är för stort, ingen grop för djup, ingen kurva för snäv.

PRESTANDAN DU BEHÖVER.

Våra SSV-fordon ger svaret på varje offroad-situation. Traxter bringar styrkan till jobbet. Maverick byggdes för att bemästra terrängen.

DÅLIGT VÄDER? INGA PROBLEM.

Komforttillbehör

Redo för väder och vind, hur de än blir. SSV-fordonen har tillbehör från justerbara säten till klimatkontroll, som upprätthåller komforten i all terräng och alla väder.

SKAFFA JÄRNGREPP

Smart-Lok-differential

Smart-Lok är världens mest avancerade differential för terrängfordon. Välj inställning efter terrängen så ger den automatiskt optimal drivkraft till hjulen. Lämna inga vägar oupptäckta.

MER KRAFT.

Bästa motorerna i sin klass

Mer kraft, mindre buller och ännu mindre underhåll: motorerna i våra SSV-fordon är några av de bästa i branschen när det gäller prestanda och tillförlitlighet. Utformad för ett liv i terrängen, inte i garaget.

Can-Am SSV-modeller

MÅNGSIDIGHET. FLERA MÖJLIGA BRUK: TÄVLING, ARBETE, GYTTJEKÖRNING, ÄVENTYR, ETC.

 • Maverick Trail
  2024

  Maverick Trail

  Pris från 185 900 kr

  Pris från 185 900 kr

  Sätt dig bekvämt och kör den sista milen. Vår smalaste SSV – Can-Am i varje tum. Byggd för att prestera både på långturer och nya leder med pålitlig, spännande kapacitet.

 • Maverick Sport
  2024

  Maverick Sport

  Pris från 269 900 kr

  Pris från 269 900 kr

  Det skarpaste sättet att ta sig från A till B i all terräng, i alla väder, fullastad eller inte. Ett Can-Am-fordon som har allt som behövs för dina kommande äventyr.

 • Maverick
  2024

  Maverick

  Pris från 426 900 kr

  Pris från 426 900 kr

  Dit körningen verkligen kan föra dig. Utforska, kör och dåna iväg med vårt högpresterande fordon specifikt skapat för allt det kan möta. Det tog oss till prispallen i Dakar 4 år i rad. Nu är det din tur att ta ledningen.

 • Maverick R
  2024

  Maverick R

  Pris från 588 900 kr

  Pris från 588 900 kr

  Oöverträffad terrängprestanda är här. Storma fram genom alla sorters terräng och kompromissa aldrig med kraft, komfort, anslutningsmöjligheter eller stil. Åk ut, bli smutsig och kör med det kraftfullaste Can-Am SSV-fordonet.

 • Traxter
  2024

  Traxter

  Pris från 191 900 kr

  Pris från 191 900 kr

  Traxter är extra robust för att ta dig bortom vardagen och den mest kapabla bland Can-Am SSV. På jobbet, på jaktturer, på gården och överallt där du behöver få jobbet väl gjort.

Upptäck nya lekplatser

TA UT DIN FAVORITLEKSAK PÂ ETT RIKTIGT ALLTERRÄNGÄVENTYR

Erbjudanden

DRA NYTTA AV VÅRA KAMPANJER OCH FÅ EN NY SSV

Tidigare SSV-modeller

TA EN TITT PÅ MODELLER OCH PAKET FRÅN 2020 FRAM TILL IDAG