GÖR ALLT MED SSV

Inget jobb för stort, ingen grop för djup, ingen kurva för snäv.

Prestandan du behöver.

Våra SSV-fordon ger svaret på varje offroad-situation. Traxter bringar styrkan till jobbet. Maverick byggdes för att bemästra terrängen. Och Maverick Trail & Sport kan göra alltsammans.

Dåligt väder? Inga problem.

Komforttillbehör

Redo för väder och vind, hur de än blir. SSV-fordonen har tillbehör från justerbara säten till klimatkontroll, som upprätthåller komforten i all terräng och alla väder.

Skaffa järngrepp

Smart-Lok-differential

Smart-Lok är världens mest avancerade differential för terrängfordon. Välj inställning efter terrängen så ger den automatiskt optimal kraft åt hjulen. Lämna inga vägar oupptäckta.

Mer kraft.

Klassledande motorer

Mer kraft, mindre buller och till och med mindre underhåll: motorerna i våra SSV är några av de bästa i branschen i prestanda och pålitlighet. Designad för ett liv i terrängen, inte garaget.

UTBUD AV CAN-AM:S 2-SITSIGA OFFROAD-MASKINER

Mångsidighet. Flera möjliga bruk: Tävling, arbete, gyttjekörning, äventyr, etc.

 • Traxter
  2023

  Traxter

  Pris från 169 900 kr

  Pris från 169 900 kr

  Traxter är extra robust för att ta dig bortom vardagen och den mest kapabla bland Can-Am SSV. På jobbet, på jaktturer, på gården och överallt där du behöver få jobbet väl gjort.

 • Maverick
  2023

  Maverick

  Pris från 396 900 kr

  Pris från 396 900 kr

  Dit körningen verkligen kan föra dig. Utforska, kör och dåna iväg med vårt högpresterande fordon specifikt skapat för allt det kan möta. Det tog oss till prispallen i Dakar 4 år i rad. Nu är det din tur att ta ledningen.

 • Maverick Sport
  2023

  Maverick Sport

  Pris från 249 900 kr

  Pris från 249 900 kr

  Det skarpaste sättet att ta sig från A till B i all terräng, i alla väder, fullastad eller inte. Ett Can-Am-fordon som har allt som behövs för dina kommande äventyr.

 • Maverick Trail
  2023

  Maverick Trail

  Pris från 170 900 kr

  Pris från 170 900 kr

  Sätt dig bekvämt och kör den sista milen. Vår smalaste SSV – Can-Am i varje tum. Byggd för att prestera både på långturer och nya leder med pålitlig, spännande kapacitet.

OSÄKER? VI FINNS FÖR ATT HJÄLPA DIG

VISNINGSRUM

Lämna dina uppgifter för att hitta närmaste återförsäljare och servicecenter för Can-Ams offroad-utbud.