Bättre än någonsin. 2023 års utbud.

Bättre, tuffare, smartare

Fler sätt att göra allt

2023 års utbud är vårt mest omfattande hittills, så att du får fler möjligheter att ge dig ut och börja leva livet offroad.

FRÄSCH NY LOOK

Frampartiet på Renegade och Outlander är totalt nydesignade. Antingen du kör spår, bockar av jobb på att-göra-listan eller blir lerig – gör det i stil med denna djärva nya look.

FAMILJEUTFLYKTER

Ta med de yngre ut på äventyr tack vare de helt nya Can-Am sport-ATV:erna. Framtagna för att på ett tryggt och säkert sätt introducera nästa generation till glädjen med offroad-körning. Åk hela familjen!

Ge terrängkörningen ett lyft

Uppgradera din terrängupplevelse med vår nyaste innovativa teknik. Med ett fräscht nytt utseende, extra komfort, samma pålitliga kvalitet och ännu mer. Dessa 2023-funktioner lyfter varje aspekt av dina äventyr.

 • Fyrpunktssele

  Fyrpunktssele

  Fästs i kors över bröstkorgen för extra säkerhet och komfort. Standard på de Maverick modeller.

 • Intelligent engine braking (iEB)Intelligent Engine Braking (iEB)

  Intelligent engine braking (iEB)Intelligent Engine Braking (iEB)

  iEB assisterar automatiskt vid inbromsning för en jämn, responsiv körning. Perfekt i nerförsbacke med tung last eller för att hålla passagerare nöjda.

 • Fräscht framparti

  Fräscht framparti

  Frampartiet på Renegade och Outlander är totalt nydesignade. En ny look som är djärv, modern och väcker uppmärksamhet.

 • Can-Am ljudtillbehör

  Can-Am ljudtillbehör

  Can-Am Off-Road har tillbehör som får det att hända, från högtalarramper och inbyggda system till audio-tak och allt däremellan. Upptäck våra ljudtillbehör, skapade för de tuffaste förhållanden och för att klara vatten, damm, lera och till och med snö.

 • NYA RENEGADE EFI

  NYA RENEGADE EFI

  Varje Can-Am är byggd enligt hög standard. Våra fordon är gjorda för att hålla – från de delar vi väljer till passform och finish. Du får mer tid att köra!

 • LED-lyktor

  LED-lyktor

  LED-lyktor är två till tre gånger ljusstarkare än standardlyktor. De hjälper andra förare att se var du är och följa efter säkert.

 • LinQ-tillbehör

  LinQ-tillbehör

  LinQ-systemet ger dig anpassningskontroll och är det lättaste sättet att på nolltid utrusta fordonet med tillbehör. Med lastboxar, kylboxar, mjuka och hårda väskor, räcken och verktygshållare håller du utrustningen organiserad, torr, åtkomlig och lätt att packa och packa upp. Det är dags för ett lyft.

 • Kör bekvämt och längre

  Kör bekvämt och längre

  Can-Am har allt du behöver för att skapa det perfekta fordonet för att ha roligt eller övervinna tuffa utmaningar, från eldrivna fällbara vindrutor, ProVent- och reptåliga vindrutor till tak som passar perfekt, heldörrar, övre och nedre dörrpaneler och massor av andra tillbehör. Skyddar mot vind, sand, kyla och andra väderelement när du kör.

BAKOM DESIGNEN AV NYA OUTLANDER

TERRÄNDENS HÄRSKAR

Nya, helt eldrivna.

50 år senare återuppstår en klassiker.

Nästa generation Can-Am-motorcyklar har två spännande nya alternativ för att ta dig från stadens gator och ut på landsvägarna. Det här vill du inte missa.

Följ oss och andra Off-Road förare på sociala medier. Häng med!

Det finns så mycket mer att upptäcka.

Upptäck spänningen bortom Can-Am Off-Road och upplev vad våra andra powersport varumärken har att erbjuda. Det finns så många platser att upptäcka för varje förare och på varje tur.